Тайната Гуа ша масажа

Woman doing self massage with rose quartz gua sha stone

Искате по-гладка и по-свежа кожа? Гуа ша масажът е перфектното решение за Вас. Елате на пътешествие към спокойствието и хармонията с тази древна азиатска техника.

Тя е част от богатото китайско наследство в областта на традиционната медицина и алтернативните методи на лечение и масаж. Доверете се на нашите опитни масажисти, за да получите най-доброто възможно обслужване. Специалните техники, които прилагаме, ще Ви накарат да се чувствате отново в баланс със себе си.

Тайната Гуа ша масажа

Гуа ша масажът стимулира енергийните потоци на лицето и тялото Ви. За тази цел се използват специални плочки от скъпоценни камъни или метали. Тези плочки ни помагат да освободим натрупаното напрежение в мускулатурата и тъканите, подпомагайки циркулацията на кръвта и пречистването на тялото.

 

Скъпоценните камъни като нефрит, розов кварц или аметист ще Ви пренесат в свят на спокойствие и вътрешна хармония. Тяхната естествена хладина се обединява с топлината на човешките ръце, за да пречисти, подмлади и освободи тялото и душата. Камъните от благородни метали придават допълнителна дълбочина и сила на Гуа ша масажа. Нашите опитни специалисти ще изпълнят най-подходящата терапия за Вас, за да  забравите за черните кръговете около очите, освежите кожата на лицето и намалите бръчките!

Открийте пълната хармония с мануалните техники на специалистите от Дерма Експерт! Нашите масажисти са отлично обучени и имат години опит в практикуването на Гуа ша масаж. Те разбират в детайли как да използват всички нужни инструменти и техники, за да постигнат най-добрите резултати за Вас. Създали сме комфортна среда, която да Ви пренесе в свят на красота и спокойствие!

Тайната Гуа ша масажа
Woman in salon making beauty treatment with gua sha stone

Гуа ша масажът е съчетание на модерния лукс и китайската мъдрост. Подарете на кожата си сияен блясък, а на Вас – релакс и нежна грижа! Процедурата от нашите опитни масажисти се превръща в наслада за сетивата и начин да се отпразнува свежата кожа.

 

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: