HIFU – лифтинг метода на бъдещето

HIFU лифтинг с Ultraformer III е безкръвната технология на бъдещето

 

Чували ли сте за HIFU лифтинг? А знаете ли защо той е толкова по-добър от фейслифтинга? Нека започнем с това, че обикновеният лифтинг, наричан още хирургичен лифтинг, е операция с анестезия. Това е болезнена процедура с отоци, синини и дълъг възстановителен процес Всичко това в името на стегната кожа на лицето и шията.

 

Искате ли да получите отличен резултат без разрези и инжекции?

 

Време е да изглеждате подмладени без болка! Свържете се нашите специалисти, за да ви запазим час за HIFU  лифтинг с Ultraformer III. Това е иновативна козметична технология, създадена главно за процедури за лице и тяло с цел безболезнено подмладяване на кожата. Ултразвукът с висока интензивност (High-Intensity Focused Ultrasound – HIFU) стимулира производството на колаген и еластан и е съвременният вариант на скалпела. Върнете младежкия и здрав вид на своята кожа още сега!

 

Защо е толкова важна качествената апаратура за HIFU лифтинга?

 

Избрахме да работим с Ultraformer III, защото той е съвременният и безопасен заместител на хирургическата намеса. Изборът на подходяща апаратура заедно с опитни специалисти е от решаващо значение за успеха на Хайфу процедурите. Не всички апарати са професионални и затова не се постига желания ефект. С мощния си ултразвук, Ultraformer III стимулира колагеновите влакна и връща свежестта на Вашата кожа.

 

Възможни рискове и усложнения при некачествена работа:

Доброто познаване на анатомията на лицето и опитът на специалиста играят ключова роля в предотвратяването на възможни рискове и усложнения.  Липсата на опит с тази техника може да доведе до болка, неравномерни резултати или дори нарушаване на структурата на кожата. Процедурата за HIFU  лифтинг изисква специализиран подход, за да се постигнат най-добрите резултати.

Не се препоръчва HIFU  лифтинг в следните случаи:

 

 1. При пациенти с прекалено тъмна кожа или прекалено светли косми;
 2. Бременност и кърмене;
 3. Кожни възпаления и рани;
 4. Зъбни имплантати и метални протези в третираната област;
 5. Тежки форми на акне;
 6. Алергии

 

Кои зони са подходящи за HIFU  лифтинга?

 

HIFU лифтингът е разнообразна процедура, която може да се използва за подмладяване на различни зони на тялото. Най-често се прилага на лицето и шията, но тази техниката се използва успешно и в други области. Основните зони за третиране с  лифтинга са:

HIFU - лифтинг метода на бъдещето

 1. Бръчките на лицето: HIFU лифтингът е най-популярен за изглаждане на бръчките на челото, повдигане на веждите, туширане на бръчките след намръщване, оформяне на бузите и намаляване на бръчките около устата.

 

 1. Фините бръчки около очите: Процедурата може да се приложи и в областта около очите, за да се намалят тъмните кръгове и видимите следи от страеене.

 

 1. Двойна брадичка и бръчки на шията: С HIFU лифтинга се подчертава челюстта, повдига се брадичката и да очертават контурите на лицето.

 

 1. Деколте: Процедурата се използва и за областта на деколтето, за да се тушират несъвършенствата в тази чувствителна зона.

 

 1. Корем, ръце, колена и крака: В някои случаи, HIFU лифтингът може да бъде приложен и на други части на тялото, като например ръцете, стомаха или бедрата за подобряване на стегнатостта на кожата.

HIFU - лифтинг метода на бъдещето

Предимства на Хайфу лифтинга:

 

 1. Неоперативен: Забравете за ножовете, инжекциите и разрезите!

 

 1. Безболезнен: Може да изпитате лек дискомфорт, но това е кратковременно, а след това се радвате на красива кожа.

 

 1. Бързо възстановяване: Кожата става видимо по-стегната още след първата процедура. Можете да се върнете към задачите си на работното място или да отиде на почивка почти веднага.

 

 1. 4. Дълготрайни резултати: Ефектите от HIFU лифтинга продължават до няколко години след процедурата.

 

 1. 5. Подходящ за трериране на различни зони: Той е перфектното решение за освежаване на лицето, шията, деколтето и тялото.

 

 1. 6. Без белези: Понеже процедурата не включва разрези, тя не оставя следи върху кожата.

 

 1. 7. Безопасен: Качественият HIFU лифтинг е безопасен метод, когато се извършва от квалифицирани и лицензирани специалисти.

 

Важно е да се отбележи, че резултатите и продължителността на ефектите могат да варират в зависимост от индивидуалните особености на кожата. Можете да получите приблизителна прогноза за резултатите при вас след консултация с наш специалист.

 

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: