Biologique Recherche

Пречистващ и ревитализиращ ритуал

Метод

Нашият оригинален метод Biologique Recherche се основава на три фундаментални фази, които са обобщени по-долу, за насочване на читателя при боравене със сайта. Използвайки специфичен психологичен, поведенчески и тактилен подход, всяко индивидуално Състояние на кожата се оценява така, че да се препоръча персонално подбрана козметична процедура.

 

Както повечето дерматолози, Доктор Аллуш вярва, че епидермисът е от централно значение за грижата за кожата. Той е външният слой на кожата и последната бариера, която защитава целостта на нашия вътрешен свят. Благородните функции на епидермиса “трябва да се уважават и той следва да получи персонализирано лечение, прилагано в съответствие с точен и строг ритуал. В Biologique Recherche ние вярваме, че тази фаза е основна. По време на началната фаза се нанасят продукти, съдържащи най-високи концентрации от активни съставки, за “възстановяване” на епидермиса и за подпомагане активирането едновременно на неговите регенеративни качества и тези на най-дълбоките структури на кожата.

 

Кожата е сложен орган, създаден от природата за защита и комуникация, който регенерира като по чудо всеки месец в продължение на целия ни живот. Уникалните ползи от тези най-модерни, персонализирани процедури за грижа за кожата са едновременно както незабавни, така и трайни, дори за особено небалансирани “Състояния на кожата”.

biologique recherche процедуриМетодът Biologique Recherche се основава на 40 години опит в използването на иновативни продукти и прецизни протоколи. Продуктите са формулирани с висока концентрация на активни съставки, извлечени от естествени или биотехнологични съединения и без добавени аромати.

Козметичната процедура винаги се предхожда от персонална диагностика на кожата
(подходяща едновременно за мъже и жени), използвайки анализ на Състоянието на кожата, уникален за всеки клиент. Диагностика на Състоянието на кожата, със SKIN INSTANT LAB® и VISIOLAB, 30 мин.

Първа стъпка в метода на Biologique Recherche е този уникален анализ, който позволява да се определи Вашето Състояние на кожата® и да се предложат продукти, и процедури за лице с персонален подход – според Състоянието на кожата.

BIOLOGIQUE RECHERCHE – Цени

Процедура за лице с персонален подход – според състоянието на кожата

Модул Супер бустер Remodeling Face®

Повдигнати клепачи, подчертана форма на очите, по-изявени скули, заострена брадичка, по-малко видими бръчки – това са някои от магическите ефекти, които се постигат с RemodelingFace®. Високо технологично био-стимулиране за персонализирани резултати. RemodelingFace® съчетава силата на четири вида ток: (галваничен, средна и висока честота и „електропорация”) за незабавни и дълготрайни резултати.

Модул Ко-Фактори на Biologique Recherche
За още по-видими резултати, към всяка терапия може да се добави нанасяне на предварително импрегнирана маска, адаптирана към формата на лицето Ви, за специфично и интензивно третиране.

Модул Ко – Фактор „Masque PIGM 400” – НОВО
Формулата на Masque PIGM 400, съдържаща висока концентрация на изсветляващи активни съставки и изключителни антиоксиданти, е съчетана с перфектна Lyocell основа, която възстановява блясъка на кожата, както никой друг. По – мека от коприна и изключително абсорбираща, тази маска перфектно приляга към контурите на лицето, което позволява оптимално разпределяне на активните съставки.
Masque PIGM 400 се препоръчва за Състояния на кожата с пигментации или сивкав
тен. BeautyTip: За оптимални резултати, повтаряйте цикъла от процедури три или четири пъти.

Програма Haute-Couture
След четири години проучвания, BiologiqueRechercheсъздава уникална Програма за Козметична грижа: Програмата HauteCoutureна BiologiqueRecherche (само след консултация и медицински анализ). За повече информация, молим да се свържете с мениджмънта и Официалния представител на програмата HauteCouture.

Програма Втора кожа
Soin Seconde Peau (Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура Втора кожа)
Революционна 3Dмаска от нанофибри с 80% Хиалуронова киселина. Истинска алтернатива на инжекционните процедури. Съчетаването с регенериращ, изглаждащ и лифтинг серум, позволява незабавно заличаване на знаците на годините. Препоръчителен курс от 3 терапии

Мезотерапия с апарат MICRO PUNCTURE LAB®
Този метод се основава на повърхностни микро-стимулации. Техниката е почти безболезнена. Използваните игли са стерилни и за еднократна употреба. Активният регенериращ коктейл за мезотерапия е подсилен с активни съставки и включва най – напреднали биотехнологични разработки; наситен с витамини, за дълбок и мултиактивен резултат (6 предимства) дори и за най-девитализираните кожи. Резултати: Кожата е изгладена, фините линии и бръчки изчезват, а недостатъците по кожата, като белези и петна са намалели. Видимирезултати веднага след първата сесия.Кумулативен ефект след всяка следваща сесия.Тенът на лицето е по-сияен и дори, отпуснатата кожа се чувства по-плътна, преструктурирана и опъната.

 

Озаряващи и хидратиращи терапии

Кислородна терапия VIPO2
Балансираща процедура за насищане с кислород на епидермиса и релаксиране на чертите на лицето, която прави кожата сияйна и здрава.

Рехидратираща терапия с много опции според състоянието на кожата
Тази терапия е предназначена за дехидратирани Състояния на кожата. Тя х идратира интензивно горните слоеве на епидермиса, „изпълва” водната възглавница на кожата,подобрява еластичността й и изглажда бръчки и фини линии.

Soin Biosensible (Процедура за чувствителни Състояния на кожата®)
Процедура за възстановяване на особено чувствителни, стресирани и дехидратирани Състояния на кожата®. Кожата Ви е успокоена и защитена. Тази терапия може да се прилага непосредствено след медицински, естетични процедури, като лазер, ресърфейсинг, IPL, дермоабразио, мезотерапия.

Soin Regenerant Vernix (Регенерираща процедура Веникс)
Подмладяваща, регенерираща и възстановяваща процедура, която дава на увредената кожа истинско „Прераждане”.

Soin Erythros (процедура за третиране на кожи с тенденция към розацея)
Терапия, която зачита деликатния, физилогичен баланс на чувствителните и реактивни Състояния на кожата®, страдащи от зачервяване. Леките, изглаждащи движения и нанасянето на продукти, богати на хидратиращи съставки, помага да се намали зоната от кожата, засегната от зачервяване, както и да се предотврати образуването на нови кръвоносни съдове. Успокоява кожата и й осигурява усещане за комфорт.

 

Стягащи терапии против стареене

Lift C.V.S. (Реструктуриращ комплекс за лице)
Ексфолиираща и лифтинг процедура, , която съчетава тонизиращи и оформящи техники. Скулптурира контура и стяга овала на лицето.

Soin Restructurant et Lissant (Изглаждаща и реструктурираща грижа за кожата)
Незабавно възстановяваща и лифтинг процедура за фини, чувствителни и реактивни Състояния на кожата® или Състояния на кожата®, белязани от годините. Кожата Ви е хидратирана, гладка и тонизирана.

Soin MC110 Restructurant (Ремоделираща процедура МС110)
Изпълваща наново процедура за Състояния на кожата®, лишени от тонус, нормални, девитализирани и с бръчки. Неравномерният микро-профил на епидермиса се изравнява, а формата на лицето Ви е ремоделирана. Вашата кожа изглежда по-гладка, чиста и млада.

Ексфолираща терапия „Р 50” за стягане овала на лицето и изпълване на кожата
Тази терапия е създадена за плътни кожи с бръчки , кои то са изгуби ли еласти чност и и мат неравна пигментация. Изравнява и осветява тена. Тонизира и стяга овала на лицето. Заличава фините повъхностни несъвършенства. Резултати: Стяга овала на лицето и „изпълва” кожата. Има истински стягащ ефект. Озарява тена. Има регенериращ ефект дори и при много дебели кожи.

По-гладка и озарена кожа с коктейл от Фруктови киселини
Изчистваща и обновяваща грижа за плътни, себорей ни и /и ли хип ер -керати ни зи рани или кожи с белези. Омекотява и тонизира епидермиса. Изсветлява пигментните петна. Изглажда и намалява фините линии и бръчки. Интензивна грижа за кожата, която обновява епидермиса. Нова кожа, дори и за по-дебелите кожи.

Ревитализираща и тонизираща терапия с много опции според Състоянието на кожата
Тази терапия е предназначена за девитализирани кожи със сив тен.Енергизира и тонизира кожата, изглажда бръчките, помага да се предотврати появата на пигментни петна, причинявани от възрастта.

Процедура „Booster VIP O2“ – НОВО
Подсилването, което вашата кожа очаква! Разкриваме ви най – дългоочакваната, нова терапия от семейството на Biologique Recherche – Booster VIP O2.
Благодарение на иновативната си микро – масажираща текстура и уникалната си
формула, Booster VIP O2 е революция в професионалните терапии за лице. Като виден представител на „VIP O2” гамата, този бустер стимулира епидермиса, за да реоксигенира тъканите на кожата. Пукащият ефект, който ще усетите по време на терапия, си взаимодейства с уникалната „VIP O2” платформа за борба със замърсяванията, за постигане на изключителни резултати:
Кожата е изцяло детоксикирана и реоксигенирана, изчистена от замърсявания и по –
сияйна. Booster VIP O2 ревитализира и стимулира тена, за да придаде яркост и блясък на кожата на лицето.

Hydreclat – Хидратираща терапия за сияен тен
Хидратирaщa и изпъваща процедура, която озарява, тонизира тена и освежава кожата

Soin Reconditionnement Lipidique (Процедура за възстановяване на липидите)
Подхранваща и защитаваща процедура за възстановяване на липидния дефицит в кожата. Високата концентрация на активни съставки и скъпоценни масла, възвръщат обема, еластичността и комфорта на Вашата кожа.

Soin Cryo 3R avec Remodeling Face® (Крио терапия с апарат Remodeling Face®) –
идеална терапия за зрели кожи – 3R = Regenerating, Repairing, Renewing
Процедура, която активира ексфолирането и моделиращите флуиди. Нейната ефективност се оптимизира от ефекта на студа. Това е Супер Бустер за регенериране и възстановяване на епидермиса.

Soin Triple Lift avec Remodeling Face® (Троен лифтинг с апарат Remodeling Face®)
Рескулптурираща процедура, която комбинира два ексфолиращи, възстановяващи и лифтинг бустера с използването на апарата RemodelingFace®. Комплексна терапия за ремоделиране и изпълване обема на лицето.

Biologique Feerie – терапия за незабавно възстановяване
Тази интензивна терапия е особено препоръчителна за възстановяване на кожата след естетични, дерматологични процедури. Тя стяга, тонизира и обновява кожата. Изглажда бръчките, фините линии и очертава контура на лицето. Идеална терапия за плътни кожи, лишени от тонус и/или с широки пори.

Soin Biovector Marin (Процедура с листа от водорасли) Без апарат RemodelingFace® – 60 мин или с апарат RemodelingFace® – 90 мин
Процедура, специално създадена за девитализирани, изморени и/или с бръчки Състояния на кожата®, с незабавен и дълготраен, стягащ ефект. Благодарение на използването на морски елементи, минерали и RemodelingFace®, дълбоките бръчки са изгладени, формата на лицето е стегната, а кожата тонизирана.

Soin Caviar Integral (Процедура с Хайвер и Колаген)
Процедурата е създадена за грижа за взискателни Състояния на кожата®. Благодарение на регенериращите свойства на хайвера, комбинирани с ефикасността на колагена, кожата Ви е гладка и стегната. Овлажнява, подхранва и стяга. Терапията е предназначена за дехидратирани кожи, лишени от тонус.

Soin Integral Face Lift C.V.S + Hydreclat (Лифтинг и тонизираща процедура)
С апарат RemodelingFace® – 150 мин
Без апарат RemodelingFace® – 120 мин
Поглезете се с най-всеобхватната процедура за лице на BiologiqueRecherche. Изглажда и изравнява текстурата на Вашата кожа, като същевременно повдига и тонизира епидермиса. Тази терапия е идеална за зрели и дехидратиран Състояния на кожата.

 

Ребалансиращи и специфични терапии – Biologique Recherche

Soin Sebo-Reequilibrant (Себум Ре-балансираща процедура) Без бустер MC 110 – 45 мин и с бустер MC 110 – 60 мин
Себо-регулираща процедура, която изчиства и стяга порите на кожата, за равномерен, матиран и свеж тен. Тази процедура може да бъде част от цялостна програма за лечение на акне.

Терапия за деликатната зона около очите
Интензивна процедура, която води до намаляване на фините линии и предотвратява появата на по-дълбоки бръчки, като оставя Вашите очи свежи и възстановени.

Терапия за изморени очи с Patch Defatigants
Иновативно решение за намаляване и предотвратяване на умората и признаците на стареене около очите. Незабавно, торбичките са намалени, кожата е загладена, бръчките и линиите, причинени от дехидратация са по-малко видими, за един свеж поглед.

Успокояващ и лифтинг масаж с Cryo Sticks
Локалното прилагане на студените лъжички намалява температурата на кожата незабавно и така ограничава разширяването на кръвоносни съдове, насърчавайки свиването им. Регулира кръвообръщението в кожата, за да изчезнатнеприятните зачервявания. В допълнение към тези успокояващи качества, масажът с CryoSticks има дрениращ, свиващ и стягащ ефект. Усещането за студ се „прихваща” от рецепторите на кожата, причинявайки настръхване, което стимулира нервните клетки в кожата и има изпъващ и лифтинг ефект върху епидермиса.

Подготовка и възстановяване на кожата преди и след активно излагане на слънце
Тази терапия се прилага по специфичен протокол според излагането на слънце. За да може кожата да понесе стреса на вредните UVлъчи, тя трябва да получи подходяща грижа най- малко месец преди активния летен сезон или екзотичната почивка.
Подготовка и възстановяване на кожата преди и след естетични, дерматологични процедури
Продължителността и цената на терапията са в зависимост от естетичната процедура
Подложената на стрес кожа по време на инвазивни медико-естетични процедури, изисква пренаствойване на методологията за грижа и строго специфичен поведенчески подход. Преди и след оперативната програма е създадена на база на лекарски съвети. В зависимост от типа процедура, подготвителният период може да бъде по-дълъг или по-къс. Колкото
по-инвазивна е операцията, толкова по-дълга е подготовката.

Soin Taches Pigmentaires (курс за намаляване и превенция на пигментни петна)
Изравняваща тена процедура, за превенция и намаляване на тъмни петна. Осветява и озарява Вашия тен. Протоколът на този курс от терапии е съставен според Състоянието на кожата. Препоръчителен е курс от 3 терапии за 1 месец.

Soin Raffermissant Buste et Bras (Моделираща процедура за бюст и рамене) Без апарат и с апарат Remodeling Face® – 75 мин
Стягаща и тонизираща процедура, специално създадена за стягане на кожата на бюста, раменете и вътрешната част на ръцете.

 

Процедури за тяло, съставени според персоналното съсатояние на кожата

Biologique Recherche прилага своя опит в процедурите за лице и в персонализирания си подход към тялото, с предложение за цялостна диагностика на тялото, включително акета, визуално изследване на епидермиса и био-електро стимулация за измерване и анализ
на телесния състав.

Допълнителни модули, които могат да бъдат съчетани с вашата процедура

Модул Супер Бустер Remodeling Body®
По-стегната кожа, оформено деколте и по-тонизирани рамене – това се ефектите от RemodelingBody®. Високо технологично био-стимулиране за персонализирани резултати. RemodelingFace® съчетава силата на четири вида ток: (галваничен, средна и висока
честота и „електропорация”) за незабавни и дълготрайни резултати.

Програма „Предплатена превилегия”
Предлагаме Ви програма Предплатена Привилегия, която Ви позволява да се възползвате от 10 часа процедури, които можете да ползвате както желаете и да разпределите по Ваш избор (продължителност и вид на терапии).

 

Процедура за подготовка на кожата и тялото

Gommage P50 New Skin (Ексолиращ, хидратиращ и релаксиращ масаж Р50 „Нова кожа”)
Тази терапия включва пилинг на тяло и хидратиращ масаж, който възстановява здравето на роговия слой, оставяйки кожата ефективно защитена от суровите климатични условия (слънце, вятър, студ).Препоръчително еприлаганетонатази процедура, предидругитерапиизатяло. Възползвайте се веднъж месечно, за да запазите кожата си красива и здрава.

 

Високо ефективни процедури за тяло

Lift Corps Treatments (Лифтинг процедура със стягащ серум Матрисел)
Хидратиращ и дермо-защитен, био-рефлексен масаж, идеален за състояния след програма за намаляване на теглото, за стягане и тонизиране на тъканите, елиминиране на мъртвите клетки и скулптуриране на тялото.

Soin Detoxifiant aux Algues (Персонализиран протокол за отслабване и пречистване на тялото) – НОВО
Цяло тяло с бустер Minceur 60 мин; Маска на цяло тяло и зони с бустер Lift Corps – 90 мин, Маска и бустер Lift Corps на цяло тяло – 120 мин
Изключителна процедура за възстановяване и хармонизиране на силуета, за тонизирана,
по-гладка и стегната кожа. Съчетаването на енергизиращи ексфолиращ масаж с маска от термални водорасли, тонизира и детоксикира Вашия епидермис. Маската и последващият бустер се избират от специалиста, според състоянието на кожата. В зависимост от това, кой бустер се използва и дали се въздейства върху зони или върху цялото тяло, процедурата може да продължи 60/90 или 120 мин. Презизната диагностика и персонализираният подход, осигуряват забележителни резултати веднага след първата процедура. За оптимални резултати се препоръчва курс от терапии.

Cure Minceur au Gant (Отслабваща процедура с етерични масла)
Отслабваща процедура, която се съчетава с предимствата на ароматерапията. Тя стимулира микроциркулацията и подпомага елиминирането на токсини и задържани течности. Препоръчваме терапевтичен цикъл от 6 процедури за 2 месеца

CureAnti – C & Booster Minceur (Антицелулитна процедура с активно изгаряне на мазнини)
Процедура, която подобрява стегнатостта на кожата и микроциркулацията. Ефективността на терапията се мултиплицира чрез използването на Бустер за отслабване. Препоръчваме терапевтичен цикъл от 6 процедури за 2 месеца.

 

Терапия за намаляване обиколката на бедрата и за отекли, „тежки” крака

Тази терапия за крака се предлага в няколко варианта, в зависимост от Състоянието на кожата©. Масажната техника, която се изпозлва в терапията включва рефлексотерапия, дренаж и стимулиране. Резултати: Укрепва епидермиса, помага да се подобри кръвообращението, заличава усещането за „тежки крака”. Предоставя усещане за свежест и лекота, благодарение на термалния ефект – топло/студено.

Soin Modelage des Fluides (Процедура за моделиране на флуидите в тялото)
Тонизираща, дренираща и стягаща кожата процедура, която релаксира тежестта в кракатаи елиминира токсините. Особено препоръчителна по време на летния сезон, заради усещането за лекота, кето дава.

Soin Reharmonisation du Corps (Рехармонизираща грижа за тялото)
Процедура, която помага за релаксиране и отпускане на мускулното напрежение. Тялото и духът възвръщат своя баланс и комфорт.

B-Stria – Ексфолираща, стягаща и възстановяваща процедура срещу бели стрии
За Състояния на кожата© с локализирани бели стрии. Комплексна терапия за увредени зони със стрии, която действа посредством стимулиране на епидермалното обновяване и подобряване на дермалната структура. Елиминира мъртвите клетки, ускорява процесите на епидермално обновяване, изглажда текстурата на кожата, тонизира и стяга. Рескулптурира тялото, стимулира кръвообръщението, стимулира синтеза на колаген и еластин, реорганизира дермалните фибри. Намалява образувалите се бели стрии.

R-Stria – Успокояваща, тонизираща и стягаща процедура срещу червени стрии
За Състояния на кожата© с локализирани червени стрии. Комплексна терапия за зоните с новообразувани стрии, която стимулира микроциркулацията в кожата и подобрява дермалната структура. Тази терапия се състои от маска за успокояване на епидермиса, стягащ серум, нанасяне на CrèmeR-STRIA, който успокоява, реконструира и намалява появилите се червени стрии. Един възстановяващ бленд от продукти, който се нанася с масаж, за стягане на кожата.

 

Специфични процедури за тяло от Biologique Recherche

Soin Raffermissant Buste et Bras (Моделираща процедура за бюст и рамене)
Стягаща и тонизираща процедура, специално създадена за бюст и рамене.

Soin Renovateur des Mains (Възстановяваща процедура за ръце)
Идеална процедура за увредени, сухи ръце. Кожата възстановява еластичността си, благодарение на съвместяването на ползите от EmulsionRenovatriceMains (Възстановяваща емулсия за ръце) с парафин.

Soin Renovateur des Mains presentant des taches pigmentaires (Възстановяваща процедура за ръце с пигментни петна)
Процедура за изсветляване на пигментни петна и изравняване на епидермиса на ръцете.
*Може да се комбинират с лакиране на ноктите.

Soin Renovateur des Pieds (Възстановяваща процедура за крака)
Комбинирайки ексфолиране, нанасяне на хидратираща маска и моделиращ масаж BiologiqueRecherche, тази изцяло възстановяваща процедура релаксира, обновява и разкрасява Вашите крака.

 

Процедури за коса – Biologique Recherche

Soin Oxygenant-Fortifiant (Кислородна и укрепваща процедура)
Процедура за насищане с кислород и укрепване на Вашата коса.
За оптимални резултати се препоръчва курс от 5 сесии Мезотерапия с апарат
MicroPunctureLab.*

Soin Sebo-Regulateur (Процедура за регулиране на себума)
Процедура, която нежно почиства и пречиства косата Ви. Намалява и регулира себумното производство.

Soin Equilibrant Pelicules Seches (Балансираща процедураза сух пърхут)
Балансираща процедура за коса със сух пърхут. Нежно елиминира люспенето на скалпа.

Soin Equilibrant Pelicules Grasses (Балансираща процедура за мазен пърхут)
Балансираща процедура за коса с мазен пърхут. Нежно елиминира люспенето на скалпа.

Forfait Soin Oxygenant Fortifianta vec Micro-Puncture (Кислородна и укрепваща процедура с Мезотерапия)
Процедурата с Мезотерапия е създадена за изморен скалп и косопад. Курс от 5 сесии, комбинирани с Coctaild’ActifsRegenerants (Активен регенериращ коктейл), стимулира и ревитализира растежа на косъма.

Biologique Resherche - комплексна грижа за лицето

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: