Цени на услугите

За ваше улеснение сме разделили цените в три отделни графи - жени, мъже и други услуги /масажи, терапии и др./

Жени – натиснете на картинката, за да видите цените

Козметични процедури

Biologique Recherche

Лазерна епилация жени

Лазерна епилация мъже

Химични пилинги

Микронидлинг

Радиочестотен микронидлинг

Лице с Индиба

Тяло с Индиба

Тяло с Индиба

Лице и тяло с HIFU

Лице и тяло с Exilis

Нова фигура с Verju

Нова фигура с LPG

Масаж на тяло

Годишни абонаменти

Годишни абонаменти

Уважаеми клиенти,
бихме желали престоят Ви при нас да бъде едно приятно изживяване. Следните съвети служат, за да бъде гарантиран Вашия комфорт.

 

 • Първо Посещение

Всеки нов клиент е добре дошъл при нас! По Ваше желание, с предварителна резервация можете да направите опознавателен тур на центровете ни, придружени от нашите администратори. Те с радост ще Ви покажат помещенията, в които се извършват процедурите, ще Ви запознаят с нашите услуги и ще отговорят на всеки Ваш въпрос.

Преди първата процедура, Вашият терапевт ще Ви зададе някои въпроси, свързани със здравословното Ви състояние, физическата активност и др., на които е редно да отговорите честно, за да бъде престоят Ви при нас пълноценен и приятен.

 

 • Запазване на Час

Часът, видът на процедурата и нейната продължителност трябва да бъдат предварително определени. Резервация е необходима, дори ако искате да разгледате центъра, да попитате нещо или да направите консултация.

За да осигурим максимален комфорт и спокойствие на клиентите, които извършват процедурите си в центровете, достъпът на случайни клиенти в работните помещения е ограничен.

Нашето администриране се осъществява от мобилни администратори, които организират Вашето посещение чрез комуникация с терапевтите мобилно и он- лайн. Това налага обратна връзка и понякога отнема време и обратна връзка с Вас.

Вашата резервация можете да направите на телефони: 0898220251 и 0887700480

Ако имате предпочитания към конкретен терапевт, молим, не се колебайте да кажете това на администратора, подготвящ Вашата резервация. Политиката на центъра позволява за всички клиенти, които имат лични терапевти, да правят резервациите си на личните им телефони, когато те са им предоставили възможност за това.

 

 • Закъснение или Отказ от Процедурата

Молим Ви, не закъснявайте за процедура! Вашето закъснение би се отразило негативно на клиентите, записани след Вас. При плътен график ще бъдем принудени да съкратим Вашата процедура съобразно закъснението, при това без корекция в цената на услугата.

Препоръчваме Ви да бъдете при нас 5-10 минути преди запазения час, за да Ви осигурим наистина приятен престой. Ако по някаква причина бихте искали да отмените резервирана процедура, молим, направете го възможно най-бързо. Това ще позволи на нашите  администратори да предложат навреме Вашия час на друг клиент.

Резервационната ни политика допуска при системни закъснения, пропуснати часове или отмяна в последния момент да откажем следващи резервации и обслужване, докато не се извърши компенсация на пропуснатите ползи в резултат от пропуските на резервациите за центъра до момента.

Процедури могат да бъдат отказвани и при следните случаи:

 • При консумация на алкохол и наркотици
 • В случай на неспазване на задоволителна лична хигиена
 • При установяване на противопоказания за процедура
 • При непристойно поведение и накърняване на достойнството на служителите

 

 • Преди Всяка Процедура

Помнете, че всяка процедура, включително посещението в хидромасаж в центъра, представлява пасивно физическо натоварване. Затова се препоръчва да не приемате храна поне един час преди посещението си при нас, както и да се въздържате от алкохол през целия ден. Преди началото на всяка процедура за тяло е редно да приемете душ. Топлата вода ще подготви и отпусне мускулатурата Ви.

Молим да изключите звука на мобилните устройства по време на пребиваването си при нас. Съблюдавайте тишината и говорете възможно най-тихо.

Повечето процедури в центъра предполагат предварителна консултация и интервю и изготвяне на лично досие на клиента, което се пази в архив и съдържа информация за възраст, пол, хранителни навици, тегло, ръст, здравословно състояние и история на процедурите ви в салона, както и на продуктите, които използвате. Дерма Експерт съхранява данните ви грижливо и има политика за търговска тайна относно процедурите и продуктите, които извършвате в салона.

 

 • По Време на Вашия Престой

Не се притеснявайте да попитате за всичко, което Ви интересува. Ако желаете нещо допълнително или желаете някаква промяна във Вашата процедура, съобщете го на администратора или на терапевта. Те ще направят всичко възможно, за да се почувствате по-добре.

В цените на процедурите не е включен процент обслужване. Ако желаете, можете да изразите удовлетвореността си от определена услуга под формата на дискретно допълнително възнаграждение.

 

 • Забравени Вещи

Дерма Експерт не носи отговорност за забравени вещи в помещенията.Въпреки това, всяка намерена вещ ще се пази и връща при запитване.

 

 • Обратна Връзка

Ако имате допълнителни въпроси или желаете да споделите Вашето мнение след посещението си при нас, не се колебайте да го направите на: info@derma-expert.eu или на телефон: 0898220251 и 0887700480

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: