Курс за козметик

Качествено и задълбочено обучение от преподаватели с име и опит. Учебна програма по изискванията на на ЕС

Derma Expert организира курсове по козметика за начинаещи и напреднали!

Качествено и задълбочено обучение от преподаватели с име и опит. Учебна програма по изискванията на на ЕС!

Студиото разполага с модерно оборудвана материално техническа база, квалифициран преподавателски екип, гъвкави форми на обучение, европейски учебни програми съобразени със съвременното развитие на козметологията, новостите и нововъведенията. Обучението в този курс е предназначено за начинаещи в професията, които имат за цел да работят като козметици в козметични салони.

 

Каво ще получите?

  • 700 часа теория и практика
  • възможност за започване на работа
  • лицензиран сертификат с възможност за Европас

Колко време е курсът?

  • от 4 до 6 месеца

Колко струва курсът?

  • 3000 лв. за професионално ниво

курс за козметик

Основен курс по козметика

Изучава се анатомия и физиология за козметици, подробно устройство на кожа, коса и нокти, мускули, кости.

Принципи и правила за работа, хигиена в козметичния салон, основни козметични процедури, почистване на лице, масаж на лице, терапии за различните видове кожа, типове кожа, въведение в козметиката, видове козметични препарати, медицинска козметика, лечебни процедури, работа с апаратура, ароматерапия, биокозметика, епилация, козметичен масаж на тяло, моделиране на тяло, антицелулитен масаж, основи на грима, цветоанализ, дневен вечерен и официален грим.

 

Теория, практика и наблюдения

Информацията, която ще получите я няма в учебниците. Тя е придобита на база 20 годишния ни опит в тази сфера. Всяка разглеждана тема прави връзка с процедурите и въздействията в козметичните манипулации. Придобивате знания, с които можете веднага да се реализирате като козметик. Всяка тема разкрива връзката между теорията и практиката и обяснява кога се използва в козметичната услуга. Дерма Експерт осигурява всички необходими консумативи за курса по козметика

 

За допълнителна информация се свържете с нас на 089 822 0251 и 088 770 0480