HIFU - нехирургичен лифтинг

Новата HIFU технология подмладява неоперативно лицето, с действие до съединителната тъкан, покриваща мускулите

За процедурата

HIFU е нехирургичен лифтинг с високоинтензивен фокусиран ултразвук!

hifu ултразвукНовата технология подмладява неоперативно лицето, с действие до съединителната тъкан, покриваща мускулите.
В хода на еволюирането на технологиите старите методи за подмладяване започват да отстъпват и да бъдат замествани от иновации, които освен по-ефективни са и по-безболезнени и малко инвазивни. За всички, които са против пластичната хирургия и харесват разумното стимулиране на природните процеси предлагаме неоперативния лифтинг чрез високоинтензивен фокусиран ултразвук.
Впечатляващи резултати, сравними с хирургични интервенции, но тук не присъстват съпътстващите ги негативи като болка и дълъг период за възстановяване.

Колко трае резултатът?

Може да се радвате на лифтирана кожа до 1-2 години след процедурата. Здравословният начин на живот и правилна поддръжка на кожата може да го увеличи.

 

Болезнена ли е процедурата с HIFU?

Дискомфортът е сведен до минимум, преди процедурата обезболяваме с крем анестезия.

 

Колко процедури?

Ефектът е гарантиран след 2-3 процедури. За пациенти пушачи или такива с по-напреднал стадий на отпускане на кожата може да са необходими 4-5 процедури.

 

Възстановителен период?

Веднага бихте могли да се завърнете към ангажиментите си. Може да се забележи лек оток до 2 дни след процедурата.

Какви са предимствата пред други подобни процедури?
Сертифициран медицински апарат, гарантира безопасното му използване на територията на ЕС и USA. Извършва се само от квалифицирани специалисти.

Освен тези превенции, цената на безоперативния SMAS лифтинг е в пъти по-ниска от хирургичния лифтинг.
Процедурата се прилага целогодишно и е подходяща за хора с всякакъв тип и цвят на кожата.

 

Показания за HIFU:

 • Промени свързани с възрастта
 • Двойна брадичката
 • Загуба контура наскулите
 • Отпускане на кожата под брадичката и в областта на шията
 • Загуба на контура на лицето и контура на долната челюст
 • Задълбочаване на назолабиалните гънки
 • Увисване ъглите на устата
 • Отпускане на вежди и клепачи
 • Гравитационна птоза (отпускане) на лицето
 • Гравитационна птоза (отпускане) на тялото (корем, седалище, мишници и др.)
 • Оформяне и стягане на тяло с макро фокусиран високоинтензивен ултразвук. Постига се намаляване на мастни натрупвания и стягане на кожата. Прилага се върху всички части на тялото без лакти, ключици, глезени. Прилага се за отпуснатата част на ръцете, вътрешната част на бедрата, паласки, брич, корем

Видео как работи HiFu

Беше ли полезно? Оценете ни!

HiFu ултразвук Славина Дончева CEO в Дерма Експерт | +3590898220251 | info@derma-expert.eu | Уебсайт Славина Дончева е завършила Медицински Колеж, Козметология, Медицинска Козметика, Връзки с обществеността, Здравен Мениджмънт и има 9 годишен опит като управител на най-голямото градско спа в България до 2013 г. От 9 години е управляващ собственик на верига от салони за красота "Дерма […]
Privacy Policy 1 5 Privacy Policy
0 / 5
Славина Дончева управител на Дерма Експерт
Славина Дончева

Славина Дончева е завършила Медицински Колеж, Козметология, Медицинска Козметика, Връзки с обществеността, Здравен Мениджмънт и има 9 годишен опит като управител на най-голямото градско спа в България до 2013 г.

От 9 години е управляващ собственик на верига от салони за красота "Дерма Експерт" и преподавател в собствена школа за красота. Притежава изключителен опит в управлението на салони, спа центрове, маркетинг и реклама и организиране на различни обучителни събития.