Indiba Deep Beauty

Ново поколение при радиочестотните апарати

С напредването на възрастта кожата ни започва да губи своята еластичност и младежки блясък. Факторите на околната среда, като слънчевите лъчи и замърсяването, също могат да се отразят на външния вид на кожата ни. За щастие съществуват неинвазивни процедури, които могат да помогнат за подмладяване и възстановяване на кожата, една от които е Indiba Deep Beauty.

Indiba Deep Beauty е радиочестотна процедура, която използва патентованата технология Proionic® за стимулиране на клетъчната активност в кожата. Това спомага за стимулиране на производството на колаген и засилване на регенерацията на кожата, в резултат на което тенът става по-стегнат, по-гладък и по-сияен.

Indiba се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

INDIBA са устройства от ново поколение при радиочестотните апарати. Работата с тях води до видими резултати още след първата процедура. Имат широк диапазон от терапии, като контуриране на тялото, процедури против стареене, терапии за коса и подмладяване на лицето.

Indiba Deep BeautyРадиочестотната терапия и технологията Proionic, подмладяват и стимулират клетките в третираната зона. Благодарение на специфичната честота от 448 kHz в тялото неинвазивно се предизвикват топлинни и субтермични процеси, които водят до три възможни ефекта:

Биостимулация – Това е субтермичен процес, който активира метаболизма на клетките, засилва циркулацията и активира фибробластите.

Васкуларизация – Термичен процес, който увеличава притока на кръв, като разширява кръвоносните съдове. По този начин се стимулира клетъчния метаболизъм и се насърчава дренажа.

Хиперактивация – Разгражда мастните натрупвания, детоксикира и насърчава дренажа на токсини, увеличава клетъчния метаболизъм и насърчава производството на колаген.

 

Различни видове процедури с Indiba

С широкия си спектър от разкрасителни и уелнес терапии INDIBA са надежден парнтьор за това да предложите на своите клиенти безопасни, неинвазивни и ефективни процедури.

  • Подмладяване на лицето – помага на тялото да регенерира колагеновите и еластиновите влакна, запълвайки кожата и намалявайки появата на бръчки.
  • Контуриране на тялото – неинвазивно решение за справяне с целулита и намаляване на мазнините.
  • Процедури за коса – увеличава притока на кръв и подобрява доставката на кислород до третираната зона
  • Стягане на кожата – клетките отново синтезират колаген и еластин, подобрявайки еластичността и твърдостта.
  • Тонизиране – комбинирането с техники за ръчен масаж създава по-дълбока топлина, отпуска мускулите и елиминира токсините.
  • Процедури против стареене – омекотете ефектите от стареенето и възстановете младостта в тялото.

Предимства на Indiba Deep Beauty

* Подобрява твърдостта и еластичността на кожата: Indiba Deep Beauty помага да се стимулира производството на колаген и еластин в кожата, които са от съществено значение за поддържане на нейната стегнатост и еластичност. Това води до по-младежки и тонизиран тен.

* Намалява появата на фини линии и бръчки: Радиочестотните вълни, използвани при процедурата Indiba Deep Beauty, проникват дълбоко в кожата, за да подпомогнат регенерацията ѝ. Това спомага за намаляване на появата на фини линии и бръчки, оставяйки ви с по-гладка и младежка кожа.

* Подобрява хидратацията на кожата: Indiba Deep Beauty помага за подобряване на кръвообращението и лимфния дренаж, което от своя страна подобрява хидратацията на кожата. Това води до по-сияен и сияен тен.

* Подобрява появата на целулит: Indiba Deep Beauty може да се използва и за намаляване на появата на целулит чрез разграждане на мастните клетки и засилване на кръвообращението в засегнатата област. Това води до по-гладък и тонизиран външен вид.

* Безопасно и безболезнено: Indiba Deep Beauty е неинвазивно, безболезнено лечение, което може да се използва при всички типове кожа. За разлика от други процедури не се изисква престой или период на възстановяване, което я прави удобен вариант за хората с натоварен начин на живот.

Често задавани въпроси

Колко време отнема една процедура Indiba Deep Beauty?
Процедурата Indiba Deep Beauty обикновено отнема между 30 минути и един час в зависимост от третираната зона.

Колко процедури Indiba Deep Beauty са ми необходими?
Броят на необходимите процедури Indiba Deep Beauty зависи от индивидуалните проблеми и цели на вашата кожа. Вашият специалист по грижа за кожата ще може да ви посъветва за препоръчителния брой сесии.

Болезнена ли е Indiba Deep Beauty?
Не, процедурата Indiba Deep Beauty е безболезнена. Повечето хора смятат, че това е релаксиращо и приятно преживяване.

Има ли някакви странични ефекти от Indiba Deep Beauty?
Indiba Deep Beauty е безопасно и неинвазивно лечение, при което не са докладвани странични ефекти.

 

Заключение

Indiba Deep Beauty е изключително ефективно и безопасно лечение за подмладяване и възстановяване на кожата. Способността ѝ да стимулира производството на колаген, да подобрява хидратацията на кожата и да намалява появата на фини линии и бръчки я прави популярен избор за тези, които искат да постигнат по-младежки и сияен тен. Ако се интересувате да изпробвате Indiba Deep Beauty за себе си, говорете със специалистите по грижа за кожата от Дерма Експерт, за да научите повече.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: