Indiba Deep Beauty

Ново поколение при радиочестотните апарати

С напредването на възрастта кожата ни започва да губи своята еластичност и младежки блясък. Факторите на околната среда, като слънчевите лъчи и замърсяването, също могат да се отразят на външния вид на кожата ни. За щастие съществуват неинвазивни процедури, които могат да помогнат за подмладяване и възстановяване на кожата, една от които е Indiba Deep Beauty.

Indiba е радиочестотна процедура, която използва патентованата технология Proionic® за стимулиране на клетъчната активност в кожата. Това спомага за стимулиране на производството на колаген и засилване на регенерацията на кожата, в резултат на което тенът става по-стегнат, по-гладък и по-сияен.

Indiba се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

INDIBA са устройства от ново поколение при радиочестотните апарати. Работата с тях води до видими резултати още след първата процедура. Имат широк диапазон от терапии, като контуриране на тялото, процедури против стареене, терапии за коса и подмладяване на лицето.

INDIBA радиочестотните апарати.Радиочестотната терапия и технологията Proionic, подмладяват и стимулират клетките в третираната зона. Благодарение на специфичната честота от 448 kHz в тялото неинвазивно се предизвикват топлинни и субтермични процеси, които водят до три възможни ефекта:

Биостимулация – Това е субтермичен процес, който активира метаболизма на клетките, засилва циркулацията и активира фибробластите.

Васкуларизация – Термичен процес, който увеличава притока на кръв, като разширява кръвоносните съдове. По този начин се стимулира клетъчния метаболизъм и се насърчава дренажа.

Хиперактивация – Разгражда мастните натрупвания, детоксикира и насърчава дренажа на токсини, увеличава клетъчния метаболизъм и насърчава производството на колаген.

 

Различни видове процедури с Indiba

С широкия си спектър от разкрасителни и уелнес терапии INDIBA са надежден парнтьор за това да предложите на своите клиенти безопасни, неинвазивни и ефективни процедури.

  • Подмладяване на лицето – помага на тялото да регенерира колагеновите и еластиновите влакна, запълвайки кожата и намалявайки появата на бръчки.
  • Контуриране на тялото – неинвазивно решение за справяне с целулита и намаляване на мазнините.
  • Процедури за коса – увеличава притока на кръв и подобрява доставката на кислород до третираната зона
  • Стягане на кожата – клетките отново синтезират колаген и еластин, подобрявайки еластичността и твърдостта.
  • Тонизиране – комбинирането с техники за ръчен масаж създава по-дълбока топлина, отпуска мускулите и елиминира токсините.
  • Процедури против стареене – омекотете ефектите от стареенето и възстановете младостта в тялото.

Предимства на Indiba Deep Beauty

* Подобрява твърдостта и еластичността на кожата: Помага да се стимулира производството на колаген и еластин в кожата, които са от съществено значение за поддържане на нейната стегнатост и еластичност. Това води до по-младежки и тонизиран тен.

* Намалява появата на фини линии и бръчки: Радиочестотните вълни, използвани при процедурата Indiba Deep Beauty, проникват дълбоко в кожата, за да подпомогнат регенерацията ѝ. Това спомага за намаляване на появата на фини линии и бръчки, оставяйки ви с по-гладка и младежка кожа.

* Подобрява хидратацията на кожата: Помага за подобряване на кръвообращението и лимфния дренаж, което от своя страна подобрява хидратацията на кожата. Това води до по-сияен и сияен тен.

* Подобрява появата на целулит: Може да се използва и за намаляване на появата на целулит чрез разграждане на мастните клетки и засилване на кръвообращението в засегнатата област. Това води до по-гладък и тонизиран външен вид.

* Безопасно и безболезнено: Indiba Deep Beauty е неинвазивно, безболезнено лечение, което може да се използва при всички типове кожа. За разлика от други процедури не се изисква престой или период на възстановяване, което я прави удобен вариант за хората с натоварен начин на живот.

Заключение

Indiba Deep Beauty е изключително ефективно и безопасно лечение за подмладяване и възстановяване на кожата. Способността ѝ да стимулира производството на колаген, да подобрява хидратацията на кожата и да намалява появата на фини линии и бръчки я прави популярен избор за тези, които искат да постигнат по-младежки и сияен тен. Ако се интересувате да изпробвате Indiba Deep Beauty за себе си, говорете със специалистите по грижа за кожата от Дерма Експерт, за да научите повече.

Често задавани Въпроси

Колко време отнема едн апроцедура Indiba Deep Beauty?

Процедурата Indiba Deep Beauty обикновено отнема между 30 минути и един час в зависимост от третираната зона.

Колко процедури Indiba Deep Beauty са ми необходими?

Броят на необходимите процедури Indiba Deep Beauty зависи от индивидуалните проблеми и цели на вашата кожа. Вашият специалист по грижа за кожата ще може да ви посъветва за препоръчителния брой сесии.

Болезнена ли е Indiba Deep Beauty?

Не, процедурата Indiba Deep Beauty е безболезнена. Повечето хора смятат, че това е релаксиращо и приятно преживяване.

Има ли някакви странични ефекти от Indiba Deep Beauty?

Indiba Deep Beauty е безопасно и неинвазивно лечение, при което не са докладвани странични ефекти.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: