Indiba Deep Beauty

Ново поколение при радиочестотните апарати

INDIBA® Deep Beauty се използва в най-престижните центрове за красота в света. С над 30 000 устройства от 1983 година, нашата технология е еталон за професионалистите работещи в сферата на красотата с радиочестотни процедури.

INDIBA са устройства от ново поколение при радиочестотните апарати. Работата с тях води до видими резултати още след първата процедура. Имат широк диапазон от терапии, като контуриране на тялото, процедури против стареене, терапии за коса и подмладяване на лицето.

Indiba Deep BeautyРадиочестотната терапия и технологията Proionic, подмладяват и стимулират клетките в третираната зона. Благодарение на специфичната честота от 448 kHz в тялото неинвазивно се предизвикват топлинни и субтермични процеси, които водят до три възможни ефекта:

Биостимулация – Това е субтермичен процес, който активира метаболизма на клетките, засилва циркулацията и активира фибробластите.

Васкуларизация – Термичен процес, който увеличава притока на кръв, като разширява кръвоносните съдове. По този начин се стимулира клетъчния метаболизъм и се насърчава дренажа.

Хиперактивация – Разгражда мастните натрупвания, детоксикира и насърчава дренажа на токсини, увеличава клетъчния метаболизъм и насърчава производството на колаген.

С широкия си спектър от разкрасителни и уелнес терапии INDIBA са надежден парнтьор за това да предложите на своите клиенти безопасни, неинвазивни и ефективни процедури.

Различни видове процедури с Indiba

  • Подмладяване на лицето – помага на тялото да регенерира колагеновите и еластиновите влакна, запълвайки кожата и намалявайки появата на бръчки.
  • Контуриране на тялото – неинвазивно решение за справяне с целулита и намаляване на мазнините.
  • Процедури за коса – увеличава притока на кръв и подобрява доставката на кислород до третираната зона
  • Стягане на кожата – клетките отново синтезират колаген и еластин, подобрявайки еластичността и твърдостта.
  • Тонизиране – комбинирането с техники за ръчен масаж създава по-дълбока топлина, отпуска мускулите и елиминира токсините.
  • Процедури против стареене – омекотете ефектите от стареенето и възстановете младостта в тялото.

Indiba е еталон за качество в света на радиочестотната апаратура за козметични центрове и СПА.
Затова в Дерма Експерт работим само са най-доброто за Вас!

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: