Мадеротерапия във веригата Дерма Експерт

Мадеротерапия и терапевтичната сила на дървото

 

Мадеротерапия във веригата Дерма Експерт

Какво е мадеротерапия /Maderotherapy/?

 

Мадеротерапията е вид масаж с дървени инструменти. Създадени са за намаляването на стреса и ефективното топене на излишните мазнини. Тази екзотично звучаща терапия идва от далечна Колумбия и произхожда от латинскатата дума “madērus”, която означава “дърво”. Дървената терапия се практикува от векове, но през 90-те години на миналия век към дизайна на дървените инструменти се добавя по-гладко покритие и са разработени специални техники за стягане и оформяне на тялото.

 

Мадеротерапията е масажна техника, която е насочена към балансиране на енергията и постигане на по-строен силует. Дървените инструменти прилягат на всяка фигура за максимален резултат. Стимулират кръвообращението и лимфната циркулация, което от своя страна помага за доставянето на кислород и хранителни вещества до клетките. Вие се чувствате тонизирани, Вашето тяло – също!

Мадеротерапия във веригата Дерма Експерт

Мадеротерапията и целулитът

 

Между 80 и 90 процента от всички жени са имали целулит през живота си. Благодарение на дървената терапия ефикасно се горят мазнините, изчистват се токсините и се ускорява метаболизмът. Целулитът намалява видимо без хирургическа намеса! Нека добавим, че мадеротерапията е 100 % естествен начин за подобряване на общото състояние на тялото. За отличен резултат нашите специалисти препоръчват още третирате на проблемните зони с:

– THALION DUAL ACTION FIRMING BODY CREAM ИНТЕНЗИВЕН СТЯГАЩ КРЕМ

– THALION CELLULITE CONTROL [3D] КОНТРОЛ НА ЦЕЛУЛИТА 3D

Сесиите ни са от 30 до 45 минути, а резултатите са видими още на третата процедура! Запазете си час при нашите професионални масажисти на 0898220251, терапията е налична в менюто и на трите ни центъра – Благовеград, София, Сандански.

Мадеротерапията и здравословното хранене

Избягването на определени вредни храни може да помогне за намаляването на целулита и да увеличи ефекта от мадеротерапията. Препоръчваме Ви да ограничите или избягвате тези храни:

 1. Газирани напитки и сокове
 2. Тестени храни и сладкиши от бяло брашно
 3. Пържени и панирани специалитети
 4. Снаксове и храни с излишък от сол
 5. Готова бърза храна като пица и хамбургери
 6. Алкохол

Здравословното хранене регулира теглото и подобрява общото физическо и психологическо състояние на всеки човек. Консумирането на разнообразни продукти предоставят на тялото необходимите хранителни вещества. Препоръчваме Ви да наблегнете на:

 1. Свежи плодове и зеленчуци
 2. Пълнозърнести продукти
 3. Печено месо
 4. Ястия с риба
 5. Ядки в умерени количества

Съчетаването на мадеротерапия и здравословно хранене е Вашата възможност за цялостно подобряване на здравето.

Заредете се за ново начало сега!

 

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: