Биорезонансна диагностика и терапия WEB WELLNESS

С помощта на биорезонанса диагностика се установява общата картина на здравето, как функционират органите и системите, кои от тях работят в оптимален капацитет и кои – не, дали в организма има действащи алергични, възпалителни или дегенеративни процеси, има ли блокажи в енергийния поток. На следващо място, чрез апарата се насочват ограничени по дължина вълни, за да се хармонизират и активират собствените оздравителни сили. Успешно прилагаме няколко вида биорезонансна терапия – с устройството WEB WELLNESS.

Биорезонансна диагностика и терапия WEB WELLNESS

Прилагащите този метод специалисти могат да интерпретират резултатите, получени от устройствата, които след това могат да бъдат използвани за диагностициране на заболявания или неблагоприятни медицински състояния. Някои практици също твърдят, че използват резултатите за лечение на диагностицираните състояния, като използват същите електромагнитни честоти, за да създадат „резонанс“ в клетките на тялото. По този начин се възобновява необходимият баланс и хармонично трептене, от които зависи и хомеостазата.

Неоспорим факт е, че тялото има голям капацитет за самолечение. Тялото също притежава феноменална система за регулиране, която може да помогне да се възстанови равновесието многократно в отговор на необичайни влияния (стресори), действащи върху тялото.

Биорезонансна диагностика и терапия WEB WELLNESS

В нашия модерен свят обаче постоянно сме обградени и атакувани от стресори, причинявайки дисхармонични честотни модели. Някои от тях включват:

  • Химически добавки в нашата храна и питейна вода;
  • Екологични токсини;
  • Радиационни стресори;
  • Излагане на химически вещества.

Тези стресори могат да станат твърде много за някои хора и възможният ефект е неспецифични нарушения на благосъстоянието, лоша кондиция, хронична умора или дори сериозни физически смущения. Ако тялото е подложено на прекалено много стрес или стресори за продължителен период, това може да попречи или дори да блокира регулаторната способност на организма, както и неговите способности за самолечение.

На клетъчно ниво машината WEB WELLNESS, използвана в биорезонансната терапия и биорезонансната диагностика може бързо и безболезнено да тества какво може да стресира тялото. Това може да помогне за връщането на тялото в състояние на равновесие, като му позволява да се саморегулира още веднъж. Такъв ефект се постига чрез програми и настройки на мини преносими устройства, които клиентие могат да носят със себе си или да посещават центъра за терапии в рамките на 20 минути няколко пъти седмично. След приключване на терапевтичите сесии диагностиката се повтаря отново, за да се оцени състоянието на тялото след трапията.

За допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: