Антицелулитна терапия с акустични вълни

X-Wave са акустични вълни, които ликвидират целулита и моделират тялото, подобряват микроциркулацията и лимфния дренаж. Технологията е една от най-безопасните и най-ефективните в премахването на портокаловата кожа, от която страдат най-вече жените, но все по-често и представители на силния пол.

Антицелулитна терапия с акустични вълни

В процеса на терапията се увеличава пропускливостта на клетъчните мембрани и се активира метаболизмът на клетките.

Акустичните вълни предизвикват механичен масаж, а вибрациите разхлабват и разрушават фиброзните стени, които разделят мастните депа. Именно това предизвиква освобождаване на задържаните в тях мазнини, токсини и вода.

Активира се циркулацията на лимфата, подобрява се кръвообращението, намаляват отоците.
Неравностите се заглаждат, като се заформят нови колагенови влакна и до клетките достига повече кислород.

За всички, които държат по естествен и изцяло механичен начин да оформят тялото си, апаратът  X-WAVE постига отлични резултати в неинвазивното премахване на целулита и подобряване цялостното състояние на кожата.

Антицелулитна терапия с акустични вълни

Антицелулитната терапия с X-WAVE е напълно безопасна за клиенти от всички възрасти, без болка и дискомфорт, гарантиран видим ефект след първата терапия.

Сериозни странични ефекти и/или алергични прояви не се наблюдават, като освен това акустичните вълни влияят благоприятно при болки в плещите, гърба, коленете и ставите.

Доверете се на нашите специалисти и придайте на кожата си млад, жизнен и гладък вид с антицелулитната терапия с акустични вълни X-Wave.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: