Лечениие на акне

Лечението на проблемна кожа и процедурите за хора с кожни проблеми е една от най-силните ни страни.

АкнеС много силна лична история и опит с това заболяване, ние имаме собствена холистична система за лечение на акне, която включва програма за  хранене, детокс, грижа за кожата в центъра и у дома и балансиране на стресовите фактори, лечение на емоционалните причини за появата на проблема, когато има и такъв момент.

Често клиентите с акне имат и хранителни толерантности, дисбактериоза и проблеми с храносмилането. Още по – често те са нервни, неспокойни и изложени на силен стрес, със невротични прояви на стискане на пъпките и наравявания по лицето и тялото.

Това налага някои изследвания, насоки за хранене и правилна гирижа за кожата, хормонални изследвания и при нужда допълнтелни консултации с дерматолог, ендокринолог, гинеколог, както и диетолог.

Много често хората с проблемна и реактивна кожа се страхуват да се подложат на процедури за разкрасяване и лечение на акне, поради горчив предишен опит или колебания от влошаване на състоянието им.

Специализираните ни програми, правилният подбор на апаратура и козметика, както и задълбочените познания по проблемите на проблемната кожа ни дават сигурност и увереност, че можем да се справим и с най- упоритите форми на акнето.

В каталога с услугите ни ще откриете специализирани лечебни процедури, които дават възможност на хората с проблемна кожа също да се насладят на процедурите, да се погрижат за красотата си и да решат множество от проблемите си чрез адекватни медико-козметични грижи.

  • Щадящо почистване на лице с лечебна козметика
  • Терапии за пигментации и белези
  • Процедури за себорейна кожа

Всички форми и причини на акнето са изучени прецизно и детайлно, както и всички възможни видове лечения и резултатите от тях. В Дерма Експерт прилагаме собствена холистична система за лечение на акне, която е индивидуална при всеки клиент и се основава върху откриване на причините за акнето и конкретни действия за решаване на проблема на всички нива.

В програмата ви е възможно да има:
👉Процедури в салона
👉Продукти за домашна грижа
👉Хранителен режим
👉Детокс с билки и хранителни добавки
👉Шуслерови терапии
👉Бахова терапия
👉Антистрес процедури
👉Ароматерапия

За контакти: 0898220251 и 0887700480

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: