HIFU лифтинг

Хайфу лифтинг е наименованието на иновативен неоперативен лифтинг, които въздейства на всички нива на кожата. Чрез медицинския апарат за хайфу лифтинг , ефективно се третират повърхностните и дълбоки слоеве на кожата, чак до повърхностната мускулна апоневротична система (SMAS – слоят покриващ мускулите), с трислоен ефект на повдигане.

HIFU - нехирургичен лифтинг

 

Хайфу лифтингът е процедура, която въздейства чрез нагряване и по този начин стимулира, съществуващите колагенови влакна, което ги кара да се сгъстяват и скъсяват, което води до резултат на дългосрочно стягане и повдигане. Хайфу лифтингът  е най-предпочитаната неинвазивна медицинска терапия, която позволява дълбоко проникване на енергия. Чрез специализираните накрайници достигаме до дълбочини от 1,5 мм, 3 мм и 4,5 мм, за лицето и 6мм, 9мм и 13 мм за тялото.

 

Благодарение на количеството енергия, която хайфу апаратът  излъчва, ефективно се прилага и за премахване на мазнините на лицето и тялото, докато стяга областта. Това е много ефективно за лифтинг в долна част на лицето, двойна брадичка, стягане на шията и особено за намаляване на мазнините около ъгъла на устата. В зоните на тялото тази терапия е отлична за прилагане на всички места, където кожата е отпусната и има излишни мазнини.

Основният метод на хайфу лифтинга се състои в концентрирано изпращане на високоинтензивни ултразвукови импулси (HIFU), които генерират голямо количество топлина. Селективното загряване стимулира тялото ни да произвежда собствен колаген. Чрез хайфу лифтинга се задействат регенеративните способности на тялото ни, за да може по един деликатен начин постепенно да се възстанови паметта на кожата и подлежащите тъкани, което е последвано от нови и здрави колагенови влакна на третираните места.

HIFU лифтинг

По време на консултацията, естетичният козметолог определя параметрите и дълбочината на която ще се работи. Това зависи от индивидуалните ви нужди. Хайфу лифтингът дава възможност да влияяем не само върху повърхностния слой на кожата, а да достигнем до най-голяма дълбочина, за топене на мазнини и реорганизиране на структурите на кожата. В една терапия можем да се справим с няколко проблема – отпусната кожа, фини бръчки, излишни мазнини, загуба на еластичност и преждевременно страеене. За максимален комфорт се поставя упойка под формата на крем.

 

По време на хайфу лифтинг процедурата повърхността на кожата е пощадена, което означава, че не се налага да си оставате у дома за възстановяване.

Тази процедура е подходяща за всички мъже и жени, които имат признаци на стареене. Иновативният подход на хайфу лифтинга постига добри резултати във всички зони на лицето и тялото, които са изгубили своята еластичност и кожата около тях е отпусната. Типът кожа, наличието на тен и сезонът, също нямат значение за прилагането на терапията.

красиво лице с дермаобразио

Хайфу лифтингът е чудесна процедура, която се бори успешно със следните проблеми:

 • отпускане на кожата лицето и тялото
 • увисване на ъглите на устата
 • увисване на клепачите
 • отпуснат на контур на лицето
 • двойна брадичка
 • отпускане на кожата около долната челюст
 • зони на тялото с наличение на мазнини и отпусната кожа
 • фини линиии и бръчки
 • подобрява еластичността
 • подмладява шията
 • Кожата е регенерирана и укрепена, като се стимулира дългосрочното производство колаген
 • процедурата е комфортна и неинвазивна

Хайфу лифтингът в Derma Expert се прави от лекари и обучен медицински персонал с дългогодишен опит. Тъй като хайфу лифтингът е неоперативен метод за стягане на кожата, опасността от странични ефекти при него е значително намалена. Вече няма нужда да прибягвате до скалпел, за да промените контура на лицето или тялото си.

Нормални странични ефекти след хайфу лифтинг са лекият оток, зачервяването и подуването, до няколко дни след процедурата. Тези реакции са причинени от дълбокото проникване в кожата и отшумяват до 1-2 седмици.

Впечатляващите резултати от хайфу лифтинга са видими след един месец, а пълното разгръщане на ефекта се забелязва на третия месец след процедурата. За това време производството на колаген се активира и достига максималния си ефект. Апаратът разполага с иновативен накрайник за достъп до трудни, невъзможни до сега зони, като зоните между веждите, плътно около очите и около устата. Спциалният накрайник доставя прецизно микро и макро фокусиран ултразвук за максимално добри резултати.

Специалистите ни са на ваше разположение, за да ви изготвят индивидуален план за оформяне на тялото и лицето, съобразен с вашите лични нужди.

Най-впечатляващато предимство на хайфу лифтинга е продължителността на постигнатите резултати. В зависимост от възрастта и третираната зона след 3 – 4 процедури кожата е стегната и еластична, а продължителността може да бъде доста дълга (до над 2 години). Удивителните резултати на хайфу лифтинга се дължат на дълбокото и продължително въздействие, което активизира процесите, отговорни за поддържането на дермата и хиподермата. С тази иновативна процедура може да забавите процеса на стареене и значително да намалите вредите, които времето нанася върху вашата кожа.

Хайфу лифтингът е единственият начин за неиванзивно стягане на кожата на такава дълбочина. Усещането по време на хайфу лифтинг не е силно болезнено. В зависимост от третираната зона и прага на болка на всеки човек, по време на процедурата може да се появи дискомфорт.

При хайфу лифтинг процедурата няма възстановителен период. Веднага след нея можете да се върнете към обичайните си задължения. Можете дори да нанесете лек грим върху лицето си (няколко часа след процедурата), тъй като при хайфу лифтингът епидермисът остава невредим.

 

 

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: