Лифтинг конци с Aptos

Когато други методи не са удачни лицето, шията, корема, бедрата, гърдите и ръцете могат да бъдат „армирани”, опънати и подобрени като обем и контур чрез иновационната технология на резорбируеми мезоконци със специална структура. Мезоконците са революционен метод в естетичната дерматология, който замества пластичните хирургични похвати и дава дълготраен резултат. Третираните зони видимо се стягат, имат подобрена еластичност и тургур, трансформирани са, но без да изменят драстично първоначалната структура.

Поставянето на мезоконци се предшества от безплатна консултация, по време на която се обсъждат всички аспекти на процедурата и прогнозируемия й ефект. В зависимост от състоянието на кожата и целта на лифтинга дерматологът на Хил клиник ще прецени кой метод да използва така, че да получи отличен краен антиейдж и ревитализиращ резултат.

Aptos са универсални конци за лифтинг и естетични неоперативни корекции, създадени от изобретателя на метода д-р Суламанидзе. Линията има над 20 вида продукти, които обаче се поставят само от специалисти с голям опит, дермахирурзи. Конците са надеждни, безопасни, с моментaлни антиейдж резултати. Помагат в практически всяка възраст да се подобри и намали процеса на отпускане на кожата и деформиране на така наречения „триъгълник на красотата“. Богатото портфолио на Аптос дава възможност на лекарите да правят комбинации от различни по дължина, структура и дебелина конци, с различни игли или канюли за въвеждане. Дерматолозите ни са преминали няколко нива на обучение и са сертифицирани за работи с Aptos – това е единственият начин за постигане на лифтинг с максимално естествен резултат, натурално излъчване и забележително преструктуриране на лицето.

мезоконциLead Fine Lift ™ (LFL) са висококачествени мезоконци и конци с лифтинг ефект от полидиоксанон (PDO). Линейните мезоконци се въвеждат подкожно с цел подобряване релефа, качеството и цвета на кожата и вторичен лифтинг ефект, който се дължи на стимулация на собственото производство на колаген. Процедурата е атравматична, с моментален резултат, без възстановителен период. Въвеждат се чрез 3D метод. Новите лифтинг конци Anchor и Barb 4D са в канюла за атравматично поставяне и имат зъбчета за фиксиране на тъканите. Зъбчетата на Anchor са оформени без нарязване на конеца за максималната здравина и изключителен лифтинг ефект. Методът се използва и за повдигане на седалището (постига ефекта на «бразилско дупе»). Допълнително благотворно влияние оказва подобряването на микроциркулацията на кръвта и общото освежаване на кожата.

silhouettesoft

Silhouette Soft™ са революционен PLA метод на неоперативен лифтинг, включително повдигане на веждите, оформяне на скули, лифтинг на деликатната зона на шията, изглаждане на челото, премахване на средни и дълбоки назолабиални бръчки. Тези конци с лифтинг ефект, произведени от водеща американска компания, предефинират лицето, повдигат отпуснатите тъкани, възстановява обема и създава по-млада, свежа визия, запазвайки естественото изражение. Създадени на основата на полимлечна киселина те постепенно се разграждат в организма за период от 12 до 36 месеца, създавайки укрепваща структура под кожата.

Резултатът е незабавено и дискретно повдигане, благодарение на „обрамчването“ на тъканта с помощта на конеца. В същото време стартира е регенеративен ефект с постепенното и естествено разграждане на продукта, която е съставен от полимлечна киселина (PLA) – биосъвместима, биоусвояема и стимулираща производството на колаген.

Meso Cogs ™ са свободно плаващи микротънки нишки, които революционизират методите за стягане, ревитализиране, подмладяване и хидратация на кожата. Благодарение на резорбируемостта си и лекотата на проникване те позволяват минимално инвазивен подход. Особено подходящи са за стягане на деликатни зони като: вътрешната част на ръцете, вътрешната част на бедрата и зоната около коляното, деколтето и шията. Поставянето се извършва чрез Double V техника, под специален ъгъл и постига бърз, естествено изглеждащ резултат. Терапията е безопасна, без нежелани странични ефекти, хидратира и стимулира образуването на колаген и еластин в третираните зони. Минималният ефект от процедурата трае 240/370 дни.

мезо иглаHappyLift ™ са „зъбчести” мезоконци, които поддържат структура на кожата и запазват т.нар. триъгълник на красотата, който след 30-тата година започва да се отпуска. Тази уникална, патентована система е нехирургичната алтернатива на традиционния фейслифт. Без скалпел и без разрези само с няколко микроубождания третираните тъкани и кожа се повдигат, стягат, оформят. Терапията е подходяща както за отпусната с времето кожа, така и за деформация след ударно отслабване. Специалната схема за поставяне в областта на шията я прави двойно по-ефективна, като в същото време е неинвазивна и в сравнение с другите познати пластични методи безболезнена и нетравматична за пациента. С отлични, симетрични, прецизни резултати се прилага за повдигане на скули, стягане на долния лицев овал и челото.

Мезоконците са много тънки, практически невидими и са предназначени за имплантация в меките тъкани. Те са последното достижение на естетичната медицина и са изработени от специален материал, гарантиращ висока поносимост и липса на алергична реакция. Въвеждат се подкожно чрез специални тънки игли, без да остават синини и да причиняват белег от убождане. Субективното усещане не се различава от това по време на обикновена плазмо или мезотерапия.

Резорбируемите мезоконци са сертифицирани са от KFDA, CE, GMP, ISO. Дерматологът ще прецени по време на предварителната консултация дали даденият пациент няма противопоказания за процедурата.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: