безкръвна лабиопластика

Exilis интим /безкръвна лабиопластика/. Красиви навсякъде!

Exilis protégé поставя началото на нова ера в грижа за интимната област

Възрастта на една жена може да се определи освен по състоянието на кожата на шията така и от кожата на вулвата. Това създава комплекси на съвременната жена, кара я да се чувства нежелана и непривлекателна. След раждане вулвата се отпуска и много често не може да възстанови предишния си тургор. Само след 4 процедури през 5 до 8 дни тя е стегната както преди.

 

лабиопластикаExilis protégé е радиочестотна терапия при 3,25МНz. Радиочестотните вълни се излъчват от малък накрайник. На върха на накрайника се слага контактен гел, след което се поставя еднократен презарватив. Върху гърба на пациента се поставя неинвазивен контактен заземяващ електрод. Пациентът ляга на кушетката с леко разтворени крака. Добре е да е отпуснат и спокоен. Поставя се контактен гел на голямата и малката лабия от дясната страна. С леки и нежни кръгообразни движения започваме работа. Ако пациентът съобщи за повишаване на температурата, слагаме още гел или намаляваме енергията. След 6 минути апаратът спира и ние се насочваме към лявата голяма и малка лабия. Работи се по същия начин още 6 минути. Това е всичко, бързо, лесно и безболезнено.

 

exilis protegeПо време на процедурата наблюдаваме кръвонапълване и зачервяване на лабиите, стават по-сочни и месести. Това е ефектът веднага след процедурата. Истинският ефект обаче се постига около месец след края на процедурите. Чрез радиочестотата ние сме стимулирали фибробластите, клетките, които произвеждат колаген. Тази стимулация е по-бавен процес, който продължава да се извършва дни наред след края на последната процедура. 3 месеца след приключване на терапията ефектът продължава.

 

Чрез Exilis protégé ние успяхме да възвърнем сексуалното удоволствие на много жени, те съобщават за пъти по-голямо сексуално желание и удоволствие.
Exilis protégé е радиочестотна терапия, работеща при 3,25МНz, одобрена в Европейския съюз с маркировка СЕ, което означава, че продуктът отговаря на европейските изисквания за безопасност.

 

Радиочестната енергия, излъчвана от апарата се трансформита в топлина в дермата, където се намират колагеновите и еластичните влакна. В резултат на топлината те се съкращават. В този момент множество фибробласти се насочват към това място, за да образуват нов колаген.

 

Необходими са 4 процедури през 5 до 8 дни. Процедурата тряе 12 минути и е напълно безболезнена. Няма възстановителен период.
Процедурата е подходяща за жени от 18 до 60 годишна възраст, преди менопауза.

 

Възможни рискове:

  • преходен еритем
  • подуване
  • чувствителност на тъканите
  • суха кожа

Противопоказания:

  • бременност
  • кърмене
  • сексуалнопреносими заболявания
  • бактериални и вирусни инфекции
  • възпалителен процес
  • pacemaker
За консултации и контакти: Славина Дончева – 089 822 0251

Author Info

stasy