Безкръвна липосукция с Exilis Elite

Exilis е радиочестотна терапия, комбинация от радиочестота и ултразвук

Какво е Exilis?

Exilis е радиочестотна терапия, комбинация от радиочестота и ултразвук.

 

Как работи Exilis?

безкръвен лифтинг с ексилис

Exilis успява успешно да премахне нежеланите мастни натрупвания и да се справи с отпуснатата кожа вследствие на възрастта, бързо отслабване или след бременност. По време на третирането специален накрайник се движи върху проблемните зони и излъчва радиочестотни и ултразвукови вълни, достигащи до дермата и до мастните натрупвания. В резултат подкожният мастен слой се загрява до 40°-50° градуса без риск от изгаряне на кожата. Температурата непрекъснато се следи от оператора на специален дисплей. Едновременно с това има възможност за охлаждане от накрайника, което позволява на вълните да проникнат още по-дълбоко. Ултразвуковите вълни действат директно върху мастните клетки. Освобождават ги от фиброзните им капсули и отделят от тях липидите, които попадат в кръвния и лимфен поток, а оттам отпътуват за преработка в черния дроб. Това е едно естествено освобождаване от излишните мазнини.

 

Какво усещате по време на процедурата?

Лека топлина, която постепенно се засилва до силно затопляне. Достигнатата висока температура в дермата води до съкращаване на старите колагенови и еластични влакна и образуване на нови такива. Резултатът е видимо стягане на кожата и повдигащ ефект.

 

Безопасна ли е процедурата?

Процедурата е напълно безопасна, безболезнена и високо ефективна. Одобрена е от Американската агенция по храните и лекарствата, което е доказателство за ефективността и безопасността на процедурата.

 

Кои области могат да се третират?

С помощта на радиочестотната терапия Exilis могат да се обработват корем, вътрешна и външна част на бедрата, колене, брич, паласки, ръце.

 

След колко време се наблюдава ефект?

Само след няколко процедури кожата ви ще стане отново стегната, а обиколката намалена осезаемо с няколко сантиметра. Препоръчваме подходящ хранителен и двигателен режим, за да бъде ефектът още по-добър.

 

Колко процедури са необходими?

Необходими са от 4 до 6 процедури през 7-10 дни.

 

Цени на терапиите с Ексилис

Безкръвен лифтинг Exilis цени на единични процедури на зони едностранно
Зона Чело 150 лв.
Зона Очи 90 лв.
Зона Скули 90 лв.
Зона Овал 90 лв.
Зона Уста + Назолабиал 90 лв.
Зона Брадичка 150 лв.
Зона Шия 150 лв.
Зона Деколте 200 лв.
Цяло Лице 350 лв.

Пакети от 4, 6 или пвече процедури – при консултация и на запитване

Exilis - радиочестотна терапия за безкръвна липосукция

Беше ли полезно? Оценете ни!

Безкръвна липосукция с Exilis Elite Славина Дончева CEO в Дерма Експерт | +3590898220251 | info@derma-expert.eu | Уебсайт Славина Дончева е завършила Медицински Колеж, Козметология, Медицинска Козметика, Връзки с обществеността, Здравен Мениджмънт и има 9 годишен опит като управител на най-голямото градско спа в България до 2013 г. От 9 години е управляващ собственик на верига от салони за красота "Дерма […]
5 1 5 2
0 / 5
Славина Дончева управител на Дерма Експерт
Славина Дончева

Славина Дончева е завършила Медицински Колеж, Козметология, Медицинска Козметика, Връзки с обществеността, Здравен Мениджмънт и има 9 годишен опит като управител на най-голямото градско спа в България до 2013 г.

От 9 години е управляващ собственик на верига от салони за красота "Дерма Експерт" и преподавател в собствена школа за красота. Притежава изключителен опит в управлението на салони, спа центрове, маркетинг и реклама и организиране на различни обучителни събития.