Endermolift терапия за лице

Endermolift терапия за лице

С времето кожата се отпуска и губи своята плътност. Появяват се фини линии и бръчки. Най-засегнати за зоните на лицето, шията и деколтето.

LPG Ендермология предлага 100% естествена алтернатива на познатите техники за естетична намеса, а именно стимулиране на „спящата“, неактивна роля на нашите клетки. По този начин те биват подтиквани сами да се борят с неестетичните прояви на времето – бръчки, увиснала кожа, локална натрупвания на мастна тъкан, целулит.

Една и съща технология ни спасява от целулита, помага ни да подобрим силуета си и да подмладим лицето си. Патентованият LPG лифтмасаж за лице се осъществява чрез специална глава, която излъчва микропулсации към кожата и по този начин активира синтеза на фибробласти.

Фибробластите са архитектите на младостта на нашата кожа – колаген за стягане, еластин за гъвкавост/ еластичност и хиалуронова киселина за плътност и хидратация. Те правят кожата ни здрава, гладка и сияйна. За съжаление, след 25-годишна възраст производството на тези подмладяващи фактори започва плавно да намалява и, дори да водим здравословен начин на вижот, не бихме могли изцяло да спрем този процес.

Технологията на LPG Ендермология и особено уредът – последно поколение, с който разполагаме в Lege Artis Cosmetics – Cellu M6 Integral, осигуряват чрез лифтмасаж процедурата 70% по-бързо разграждане на мастните клетки, 240% по-голямо производство на колаген, 140% по-голямо производство на еластин.

Процедурата е неинвазивна, неагресивна, безиглена, 100% натурална. Основава се единствено на механично стимулиране, което активира типичните клетъчни процеси, отговорни за здравия и млад вид на лицето ни. Лифтмасажът:

• добавя бласък и премахва сивкавия тен;
• изглажда очния контур;
• стяга кожата;
• намалява дълбочината на бръчките.

Видове процедри:
• лице и околоочен контур;
• двойна брадичка и шия;
• деколте и бюст.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: