Защо Лазерната еилация е толкова модерна?

Лазерната епилация набира все повече популярност и е на път да се превърне в масов метод за обезкосмяване. Създадена за целите на обезкосмяването методиката претърпя редица метаморфози, докато се превърне в това, което е днес.

Технологията, комфорта и болезнеността на процедурите са значително подобрени, както и цената на услугата. За сравнение преди 10 години, еднократна процедура на цели крака струваше 1000 лв., а сега за тази сума можете да си закупите 5 процедури цели крака в центрове за Лазерна епилация, които имат активна промоционална политика.

Какви са основните предимства на метода?

Лазерната епилация е вече е достъпен метод.

На първо време, той вече не е така недостъпен. Вече не е привилегия само на богатите и известните, да го наречем така.

Лазерната епилация вече не е така болезнена.

Процедурата с лазерни системи за обезкосмяване ни пести време и пари, а това е от изключително значение, когато взимате решение за покупка. Кола маската на цели крака може да ви отнеме цял час, а при съвременните бързи лазери това време може да се сведе до миминум 40 мин.

След 5-та процедура окосмяването е редуцирано на около 70 – 80% и тогава можете да вземете още една две процедури за да постигнете окончателния максимален резултат.

Лазерната епилация  ни пести време и пари.

Дълготрайността на ефекта може да продължи до 10 години, което е изключително рентабилно. Ако средно годишно давате около 300 лв. за обезкосмяване на интимна зона и цели крака, то инвестицията ви се възвръща след около 3 години и няколко месеца.

Защо е толкова модерно ? Просто е. Гладката кожа винаги е на мода. И е неустоимо секси..

На практика е изключително комфортно, защото до интервала на следващата процедура в повечето случаи космите забавят растежа си при всяка следваща процедура интервалът между процедурите се удължава. Вие имате гладка кожа от процедура до процедура !

Гладката кожа винаги е била на мода, и когато това е достъпно и безболезнено, все повече клиенти избират този комфорт и решават да премахнат космите си за дълъг период от време.

Как избираме центъра в който да си направим Лазерна епилация?

Инвестицията в качествена апаратура не е по джоба на всеки център, затова няма да откриете качествени апарати на всяка крачка. Няма изискване с апарата да работят само медицински лица, когато става въпрос за обезкосмяване.

При това е добре, ако специалистите имат медицинско образование / медицинска козметика, кинезитерапия и рехабилитация, специалисти от различните медицински колежи са предпочитан персонал в центрове, които са направили сериозна инвестиция в лазерна апаратура/. Като всяко нещо, което е ново като апаратура и информация, се изисква да бъдат усвоени знания и умения от различните специалисти, така че за предпочитане е да изберете специалисти с опит, със сертификати за обучение от официалните представители на апаратурата за страната, в която правите процедурата.

Не е задължително лазерната епилация да се прави от лекар. На лекар ходим ако сме болни, за целите на епилацията не е нужно. Да, медицинското е от полза и технологиите все повече напредват, но ако лекар ви прави процедурите по обезкосмяване, замислете се що за лекар е това…

Сертифицираните специалисти ще ви направят консултация при първата лазерна процедура, тест за поносимост към епилацията, информирано съгласие за процедурата с информация за съответните промоции и цени на зоните от които се интересувате и евентуалния брой процедури, който би ви бил необходим.

Какво усещаме по време на процедурите с лазерна епилация?

Почти нищо, защото модерните системи за епилация са безболезнени. Усещате леко парене и боцкане на по – чувствителните зони.

Колко процедури на необходими?

Броят на процедурите е строго индивидуален. Той зависи от цвета на кожата, цвета на косъма и неговата дебелина и зоната за обезкосмяване.

Обикновено варира между 6 и 10.

Колко струва лазерната епилация ?

Цените на услугата варират, като по – модерните апарати са малко по- скъпи, но като цяло услугата е достъпна. В центрове с активна промоционална политика можете за си направите интим и мишници в пакет за около 400 лв. например, което е много добра цена за напредналите технологии.

Беше ли полезно? Оценете ни!

Защо Лазерната еилация е толкова модерна? Лазерната епилация набира все повече популярност и е на път да се превърне в масов метод за обезкосмяване. Създадена за целите на обезкосмяването методиката претърпя редица метаморфози, докато се превърне в това, което е днес. Технологията, комфорта и болезнеността на процедурите са значително подобрени, както и цената на услугата. За сравнение преди 10 години, еднократна […]
5 1 5 2
0 / 5
Славина Дончева управител на Дерма Експерт
Славина Дончева

Славина Дончева е завършила Медицински Колеж, Козметология, Медицинска Козметика, Връзки с обществеността, Здравен Мениджмънт и има 9 годишен опит като управител на най-голямото градско спа в България до 2013 г.

От 9 години е управляващ собственик на верига от салони за красота "Дерма Експерт" и преподавател в собствена школа за красота. Притежава изключителен опит в управлението на салони, спа центрове, маркетинг и реклама и организиране на различни обучителни събития.