Verju - зеленият липолазер

Без болка и без загряване на третираните зони. Без следи от терапия и нужно време за възстановяване

Verjú е неинвазивна, ниско енергийна лазерна терапия 532nm, която ефективно подпомага да “рестартирате” мастните си клетки до здравословно състояние създавайки временна пора в мастната клетка, за да се освободят мазнините. Verjú е най-безопасният и най-добре проучен ниско енергиен лазер в света.

Verju лазерна терапияС гордост представяме първият и единствен FDA сертифициран зелен лазер, който взехме наскоро в Дерма Експерт! Както при всички големи технологични постижения, стремежа ни да развиваме най-напредналата неинвазивна процедура за скулптуриране на тялото произлиза от непреклонна решителност и отдаденост на метода. Verjú предлага важни предимства:

 • Едновременно оформяне на тялото и третиране на целулит
 • По-кратко време за третиране
 • По-голяма цялостна загуба в см
 • Терапия, независеща от потребителя
 • Удобен за пациента протокол

Веднъж освободени от Verju, те са безопасно обработени през лимфната система. Зеленият лазер е напълно безопасен, без усещане или болка за пациента.

Повечето смятат мастните клетки за враг, който само трупа “обем”, за да образува „бирено коремче”, любовни дръжки и други, ощетявайки младостта и самочуствието ни. По тази причина, много избират процедури, които се фокусират върху отстраняването на мастните клетки – като липосукция или замразяващи мазнините техники.

Въпреки това, колкото и логично да изглеждат тези процедури, последните медицински проучвания върху това как в действителност работят мастните клетки показват, че този подход, в дългосрочен план, е не само неефективен, но в действителност може да има и обратен ефект.

Verju е зелен диоден нискоенергиен лазер, предназначен за отстраняване на липиди от мастните клетки. Фотонната енергия от лазера активира мастните клетки, предизвиквайки освобождаването на липиди и смаляване на клетките. След това се включва лимфната система на пациента, за да се освободи от свободните мастни киселини, превръщайки ги във въглероден диоксид.

Verju лазерна терапия

Защо да изберете Verju за премахване на целулита?

 • Зелената диодна система Verju се използва за намаляване на обиколката на третираната зона(и) и да намали степента на образувания целулит
 • Клиничните проучвания демонстрират значително намаляване на цялостната обиколка на пациента, както и забележимо редуциране на целулита
 • Напълно безопасна-единствената предпазна мярка е пациентът да носи специални филтриращи очила по време на процедурата
 • Нискоенергийните лазери проникват, за разлика от загряващите устройства с лампа, които не могат

 

Какво представлява процедурата?

 • Нискоенергийният зелен лазер Verju представлява тяло направено от шест самостоятелни лазерни глави
 • Без болка и без загряване на третираните зони. Без следи от терапия и нужно време за възстановяване
 • Без нужда от физически упражнения или специални диети

Verju процедура с липолазер

Препоръчителен брой процедури за премахване на целулит

Скулптуриране на тяло   Целулит
1 процедура седмично в продължение на 6 седмици – 40 мин, 20 мин лице/20 гръб 2 процедури седмично в продължение на 3 седмици
2 процедури седмично за 3 седмици – 15 минути всяка страна, 30 мин общо време на процедура
3 процедури за 2 седмици – 15 минути на всяка страна, 30 мин общо време на процедура

 

* За постигане на по-добър резултат е възможно провеждането на повече процедури при лица с БМИ 32-34 и хора изложени на фактори забавящи метаболизма на организма.

 

С кои процедури е добре да съчетавате липолазера?

Съчетаването на терапията с лимфен дренаж, хранителен режим, добра хидратация и малки промени в начина на живот, специфични за подпомагане на вашата лимфна функция, т.е. повече ходене, ще доведат до значителни подобрения и несравними резултати.

Лазерната терапия може да се съчетае и с много други методи, които допълнително ще увеличат резултатите.

 

Резултати от третирането с липолазер Verju

Защо зеленият липолазер е толкова ефективен при махане на целулит или при лечение на целулите?

лечение на целулит с VerjuErchonia, водени от ангажимента си за проучвания, допринесе значително за световната структура от знания за нискоенергийните лазери. В допълнение към емпиричните доказателства за своите твърдения, всяко ново ниво (1) клинично проучване дава уникално разбиране на различни биологични реакции, които се появяват, когато се прилага ниско енергийна лазерна терапия (3LT) върху живи тъкани. Придобитите знания стават основа за бъдещи проучвания. Приложенията на зеления спектър на нискоенергийните лазери не правят изключение.

Verjú от Erchonia® е революционна терапия на целулит, базирана на доказателства!

Erchonia промени възгледите на медицинската общност, след като откри ефектите на 635 nm лазер върху мастните клетки. Бяха изследвани различни начини за повлияване на адипоцитите и околната им тъкан, и това доведе до появата на Verjú.

Verjú е многостранен подход за предотвратяване и третиране на целулит, и е единственото устройство, подкрепено от ниво (1), плацебо-контролирани проучвания, доказало своята ефикасност. Verjú е трансдермален лазер, който прониква в кожата, повлиявайки хипертрофични адипоцити, като същевременно увеличава дермалния колаген и стабилизира този във фиброзните септи.

По-долу е представена електромагнитна схема на лъчение, заложена в основата на нашата теория. Тази графика показва, че има повече енергия в зеления фотон отколкото в червения фотон. Интересно е да се отбележи, че цялата графика на електромагнитното излъчване, освен видимата светлина, прониква дълбоко в тялото. Теорията, на която се основаваме, е че енергията във видимия спектър е около 40% повече енергия на фотона от инфрачервена светлина и това няма нищо общо с мощност на лазера, който се измерва в миливата или вата. Ако ниско енергийната лазерна терапия действа чрез трансфер на клетките, а не чрез мощността, тогава нашата теория може да бъде вярна.

Повече от дузина клинични проучвания са демонстрирали употребата на 635 нанометра (червен) лазерен лъч като безопасна и ефективна при третирането на хипертрофирали мастните клетки. Verjú е лазер, който е зареден с повече енергия с дължина на вълната 532 нанометра (зелен), в резултат на което се отделят повече липидни материали, докато се стимулира синтеза на тип I и III колаген.

различни дължини на вълните при лазерите

Редуциране на целулит и документирани резултати

Според лекарите на Verjú, които извършват клинични проучвания, използвайки зелен лазер, 4 точковото измерване с помощта на скалата на Nürnberger-Мюлер, може да не бъде достатъчно чувствително, за да измери промените, които лекарите виждат с очите си, а с помощта на 10 степенна скала могат да бъдат отчетени по-добри резултати.

Лазерът Verjú е доказан и като ефективна терапия за намаляване на обиколката на талията, ханша и бедрата.

 

Резултати от клиничното проучване

Промени в скалата Нюрнбергер-Мюлер

Клинично значими резултати само за две седмици!

Лазерна система Erchonia Verjú е нов революционен уред, създаден специално за лечение на целулит. Verjú използва патентована линия на Erchonia за нискоенергийни лазери, за терапия на неравномерно натрупаните мазнини в областта на бедрата, задните части и долната част на корема.

Лазерна система Erchonia Verjú бе доказана чрез двойно- сляпо, мултицентрирано, плацебо-контролирано проучване. Това е единственият FDA сертифициран нискоенергиен лазер на пазара за терапия на целулит.

Скала на Нюрнбергер-Мюлер за класификация на целулита

Скалата на Nürnberger-Müler е била публикувана в много документи, но не много от тях, ако изобщо има такива я прилагат в ниво (1) сляпо и контролирано клинично проучване. Причината за това е, че има само 4 степени на целулит и промяната от едно ниво на друго би било 25% разлика въз основа на възприятието на доктора за намаляването на целулита. Вижте примери на скалата по-долу.

Нива на целулит по скалата на Нюрнбергер-МюлерНиво 0
Не се наблюдават вдлъбване или ясно видими промени на повърхността на кожата при изправяне, в легнало положение или при притискане на кожата.

Ниво 1
Не се наблюдават вдлъбване или ясно видими промени на повърхността на кожата при изправяне или в легнало положение. Трапчинки се появяват пощипване или мускулна контракция.

Ниво 2
Трапчинки се появяват спонтанно, в правостоящо положение, но не и в легнало. Външният вид на портокалова кора на кожата се вижда с невъоръжено око, без да е необходимо манипулиране.

Ниво 3
Наблюдават се трапчинки при изправяне, така и в легнало положение с невъоръжено око, без нужда от манипулация. Кожната повърхност е с вид на портокалова кора с повдигнати области и възли.

В допълнение към класифицирането на целулитната изява, скалата на Nürnberger- Мюлер може да се използва за оценка на тежестта на целулит след терапевтични процедури. Оценките, използвайки скалата на Nürnberger-Мюлер са направени в началото на проучването, на 2 седмици (след последната сесия на лечение) и на 6 седмици (4 седмици след последната сесия на лечение) за клиничното проучване на Erchonia.

 

Заключение

Verjú е подкрепен от сериозни хистологични и клинични доказателства, които дават сигурност на пациентите ви, че ще се подложат на доказано неинвазивно скулптуриране на тялото и третиране на целулит, безболезнено, без странични ефекти или време за възстановяване.

Verjú написа история като стана първия зелен лазер за неинвазивни процедури за намаляване на обиколката, която има FDA одобрение на пазара; този монументален случай създава FDA нова категория, наречена OLI-Fat Reduction Laser.

След това историческо одобрение, ние останахме непоколебими в разкриването на потенциалните ползи от LLLT чрез проучване на деликатните промени във функцията на адипоцитите, способни да модулират синтеза на ДНК, протеини и хормони, които в крайна сметка засягат ендокринната функция и имунната система.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: