Подмладяване с Morpheus8

Ново поколение радиочестотен лифтинг за подмладяване на лицето и тялото

Derma Epxert предоставя ново поколение радиочестотен лифтинг за подмладяване на лицето и тялото чрез малки и тънки игли, които проникват в кожата. Процедурата използва енергийни импулси за предизвикване на микроразкъсвания в подкожието.

Нова, здрава и млада кожа се формира незабавно чрез този процес; със стегната и красива кожа, получена като страничен ефект. Производството на колаген се ускорява чрез това действие, създавайки нова и млада кожа. Устройството Morpheus8 на Inmode ни дава най-новото поколение радиочестотна технология. Едно от най-големите предимства е, че иглите работят в дълбочина, без да увреждат външния слой на кожата.

Около 24-48 часа след процедурата кожата около иглите става червена, след това нежна и топла. Иглите на устройството пробиват дермата или по-дълбокия слой на кожата над 5 милиметра. В рамките на един ден до 48 часа след този първоначален ефект кожата на пациента ще се възстанови напълно. Morpheus8 е фракционирана радиочестота, която намалява лицето и тялото в подходящи размери. Освен това подобрява подкожната и мастната тъкан в тялото.

Тялото може да се третира успешно от корема до коленете, задните части, бедрата, шията и лицето; също е ефективен при целулит и стрии. Освен че третира тези петна, формулата може да премахне мастните натрупвания, да премахне петната и дори да намали мазнините по тялото.

С morpheus8 може да се третира всяка област от тялото, която би имала полза от повърхностно оформяне. Най-често третираните области включват долната част на лицето и шията. Въпреки това всяка област, в която се наблюдават бръчки, обезцветяване, стрии или белези от акне, е подходяща за третиране. най-често третираните зони включват:

 • бръчки и линии на лицето
 • обезцветени участъци от кожата
 • текстура и качество на кожа
 • белези от акне
 • отпусната кожа на лицето, шията и корема

Защо да ползвате Morpheus8?

Morpheus8 е отлична възможност за тези, които се интересуват от подмладяване и ревитализиране на областите на лицето и тялото, засегнати от възрастта или други фактори. Предимството му е, че притежава “цветнослепяща технология”, което го прави полезен за всички типове кожа. Неговите уникални свойства намаляват риска от появата на следвъзпалителни белези или хиперпигментации, които често се наблюдават при други процедури за третиране на кожата на хората с по-тъмен цвят на кожата. Тези нехирургични процедури се превърнаха в задължителна част от съвременната медицина против стареене. Други предимства на Morpheus8 включват:

 • Стимулира производството на колаген
 • Изключително равномерен ефект
 • Безопасен за всички тонове кожа
 • Дълбоко и безопасно фракционно третиране
 • Малко или никакво термично увреждане на дермата
 • Малък риск от следвъзпалителна хиперпигментация, който е често срещан при други методи за възстановяване на кожата

Подробности за третирането с Морфей 8

Процедурата Morpheus8 се извършва в комфорта на нашия красив Derma Epxert център. По време на процедурата може да се използват различни енергии в зависимост от проблемните области. Индивидуалните резултати могат да варират и могат да се прилагат противопоказания. В зависимост от областта или областите, които трябва да бъдат третирани, може да са необходими 1-3 сесии. Ще обсъдим колко сеанса ще са ви необходими по време на консултацията ви. Времето за престой е минимално, ако изобщо има такова.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: