primelase-hr

Лазерна еплация от последно поколение Prime Lase

Primelase е диоден лазер премахващ нежеланото окосмяване от всички фототипове кожа през цялата година.

 

МОЩНОСТ:
Primelase е диоден лазер премахващ нежеланото окосмяване от всички фототипове кожа през цялата година. Той е с най-голяма мощност сред познатите енергии в естетичния сектор от порядъка на (3600 вата). Притежава 3 различни дължини на вълните, които доставят енергия чрез иновативната USP технология (ultra short pulse).
– 755 nm
– 810 nm
– 1060 nm

 

БЕЗ БОЛКА:

Има 2 режима за работа – динамичен и статичен. Една от разликите е в усещането – динамичният е по-безболезнен от статичния – при една и съща ефективност.
Характеризира се с използването на много кратки импулси съчетани с висока доза енергия.

 

ПЛЮСОВЕ НА PrimeLase:

 е най-мощният диоден лазер в България
 най-безболезнената епилация на пазара
 може да се ползва целогодишно, дори през лятото
 предпазва кожата от заграване и таргетира единствено косъмa
 изключително мощен и прецизен в параметрите си
 третира тъмни кожи
 успешно премахва тънки косми – тип мъх
 отстранява както тъмни и дебели косми, така и по-светли и тънки косми
 2 дни след излагане на активно слънце или солариум вече можете да се подложите на епилация

 

Aпаратът притежава 4 работни режима на максимална мощност, която достига до 400 милисекунди с 63J / cm2. Бързината е една от най-важните характеристики на оборудването, тъй като тя е в състояние да работи до 3 Hz с висока енергия в кратки импулси.

 

Primelase работи чрез селективна фототермолиза, която е базирана на селективно разрушаване на космения фоликул, запазвайки и защитавайки епидермиса и дермата.

Това се постига чрез високи енергийни импулси, които се абсорбират от пигмента на меланин, съдържащ се в косъма и придаващ неговият цвят. Косъмът е проводник на светлинната енергия до корена, където се трансформира в температура около 60 градуса. Така коренът се изгаря и повече не се появява.

Лазерът се характеризира с използването на много кратки и високо енергийни импулси. Разполага с 4 работни режими, достигайки до 400 милисекунди – 63J / cm2. Скоростта е една от най-важните характеристики на Primelase, тъй като той е в състояние да работи до 3 Hz. Динамичният режим се характерезира с безболезненост, което е още една отличителна чертa на тази лазерна епилация. Системата позволява да се работи без какъвто и да било дискомфорт, което прави процедурата поносима за всички типове клиенти през първата процедура, включително приложима и към мъже с гъсто окосмление.

 

Фаза на растеж

Фазите на растеж на космите във фоликулния цикъл са един от факторите, които се взимат предвид, за да постигне най-оптимален ефект от премахването им. Структурата на космите и местоположението им ще ни позволи да се определи най-подходящата фаза за унищожeние на фоликула. Анагенната фаза на косъма ни предлага най-добрата фаза, в която можем да постигнем желания резултат. В последните етапи на анаген фазата, в която косъма е по-дебел и по-пигментиран е идеален момент да извършим процедурата.

След лазерна епилация коренът и самият косъм изгарят. В последвалите дни се избутва корена и подкожната част на косъма, което се проявява с появата им на повърхността на кожата, имитирайки растеж. Космите видимо оредяват до 2 седмици.

При доставянето на импулси, Primelase има предимството да пренася енергията равномерно и така се избягва припокриване. При работа се използва система от импулси на квадрат, които позволяват цялата енергия да бъдат доставена равномерно правейки процедурата ефикасна. С този механизъм, броя на импулсите, който се изисква за епилиране на сведен до минимум, което удължава живота на лазера и намалява работното време, което се изисква за изпълнението на епилация. Primelase представя много лесен за ползване, който намалява времето за обучение и оптимизира стартирането на апаратурата.

 

Контролирана мощност

Разликата между Primelase и други конкуренти е, че Primelase позволява използването на много кратки импулси с висока енергия и при висока скорост. Енергията се контролира по всяко време, осигурявайки най-добрият възможен резултат.

 

Максимална скорост

Повторението на ударната честота до 3 Hz, заедно с различните по размер накрайници (9×9, 20×9 и 30×9) прави primelase един от най-бързите и най-ефективни лазери на пазара.
Определящите фактори в епилацията зависят не само от характеристиките на кожата и косата, но и от количеството на използваната енергия и начина, по който се излъчва тази енергия или структурата на самия импулс.