Грим

Професионален, Дневен, Вечерен и Официален грим

Гримът е важна част от визията на всяка дама, за да бъде неотразима.

Грим

В нашето меню ще откриете:

  • Дневен грим
  • Вечерен грим
  • Официален грим /сватби, абитуриентски балове/
  • Грим за фотосесии
  • Арт грим

 

Екипът ни от гримьори работи с най-висококачествените продукти в грим индустрията. За да задоволим и най-големите ви изисквания, в центровете ни за красота имаме организирани гримьорски места.

За специални поводи можете да поръчате и мобилен грим – екип на място!

 

➤ Дневен грим

Подходящ е за дневни събития, за които трябва да изглеждате перфектно. Естествен и ненатрапчив, съобразен с вида на събитието и вашата индивидуалност, той ви подчертава и разкрива най- добрите черти от вашата неповторима индивидуалност.

Цена от 35 лв. до 50 лв.

 

➤ Вечерен грим

Подходящ за вечерни събития, като се отличава с голяма наситеност и покривност, устойчивост. Съобразен с останалите елементи на облеклото вида на събитието, мястото и осветлението този грим подчертава най-добрите ви черти и разкрива Вашата Нощна същност.

Цена от 35 лв. до 50 лв.

 

➤ Официален грим /сватби, абитуриентски балове/

Официалният грим изцяло съобразен с вида на събитието и предпочитанията на клиента. Задължително с пробен грим на който се уточняват цветове,форми, различни визии.Съобразен с цялостния стайлинг,- цвят на коса, облекло, прическа официалният грим се прави с дълга устойчивост, наситени цветове и с адаптиране за снимки.

Цена от 50 лв. до 70 лв.

 

➤ Грим за фотосесии

Гримът за фотосесии е специална поръчка с поставен казус и точна цел. Може да бъде поръчан за персонална фотосесия на клиент или за различни рекламни кампании включващи заснемане на каталози, списания,ревюта и др. Съобразен е с изискванията и спецификата на заданието.

Цена – по договаряне

 

➤ Арт грим

Арт гримът е специално изискване за артистичност с привкус на ексцентрични нотки.Той може да бъде грим за различни празници, които предполагат по тържествено и нетипично празнуване, различни събития с дрес код и грим, празници като Хелоуин и др.Прави се по предварително задание и уточняване на задачата и целта. Задължително с пробен грим.

Цена – по договаряне

 

Екипът ни от гримьори работи с най-висококачествените продукти в грим индустрията: MAC, Kryolan, Bella Pierre, Peggy Sage, както и с БИО ГРИМ

 

Какво е мобилен грим екип?

ГримОфициалният грим по изключение може да бъде организиран с мобилен екип и да бъде направен на територия, посочена от клиента. Обикновено това се налага поради спецификата на събитието – ранни часове, допълнителна организация и невъзможност да се посети салона.

Често при официалните събития се налага да се направят няколко грима по едно и също време. Ние разполагаме с мобилен екип от гримьори, който може да ви бъде полезен и да ви спести време и напрежение си идеята да ес чувствате максимално комфортно по време на подготовката на Вашия специален празник.

Мобилният грим и екип се договарят предварително!

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: