Фотоподмладяване

Без да бъде алтернатива на пластичните операции и лазерния пилинг, IPL фотоподмладяването е уникална терапевтична технология с възможност в рамките на едно третиране да бъдат повлияни разнообрази кожни проблеми. Разделянето на лечебната програма на няколко терапевтични сесии, позволяващи постепенно подобрение при много нисък риск от странични ефекти, както и възможността за непосредствено завръщане към ежедневната активност, правят IPL фотоподмладяването най-популярната в момента процедура в областта на естетичната медицина сред пациенти и лекари от цял свят.

Фотоподмладяване

Какво представлява курса на лечение?

Обичайният курс на лечение изисква 5 – 6 посещения, обикновено през 3 седмици. Отделният терапевтичен сеанс продължава около 40 минути. Обикновено след това можете да се завърнете към ежедневните си задължения. Непосредствено след индивидуалната терапевтична сесия е възможно да чувствате слабо парене в обработвания участък, който ще бъде зачервен и леко отточен за 2-3 часа. Видимите кръвоносни съдове, както и петната по кожата ще станат по-забележими за няколко дни-това е критерий за адекватно въздействие. Около 3 седмици след проведеното лечение се оформя и началния резултат.

Какви състояния могат да бъдат повлияни?

Пигментните петна ce повлияват най-бързо. В рамките на 2 процедури около 80% от петната се заличават.Могат да се повлияват петна от слънчево изгаряне, луничките, “възрастови петна”, различни пигментации по кожата, някои гигантски бенки и др.

Съдови аномалии по кожата. Обичайно четири визити са необходими за ефективно повлияване на разширени кръвоносни съдове по лице, шия и деколте (спукани капиляри), съдови малформации (хемангиоми, nevus flameus), симптоми на розацея и склонност към бързо изчервяване, зачервените петна при акне, след кожни манипулации и изгаряния, постоянно зачервяване на шия и деколте, резултат от вредното въздействие на слънчевите лъчи, еритема след лазерен рисърфесйинг.

Промените в кожния релеф се повлияват най-бавно. Поне 5-6 процедури са необходими, за да се прояви терапевтичния ефект върху фините бръчки, разширените пори, отпуснатостта на кожата и да се постигне цялостно изглаждане.

Дерма Експерт студио разполага с една от най-модерните медицински  технологии за фотоподмладяване IPL Exilite.

За контакти и консултации: 0898220251 и 0887700480

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: