CRÈME CONTOUR DES YEUX VIP O2 Biologique Recherche

CRÈME CONTOUR DES YEUX VIP O2

 

Crème_contour_des_yeux_VIP_O2-L
Всички Skin Instants®. Идеален за тъмни кръгове, фини линии и девитализирана кожа Instants®.
Crème Contour des Yeux VIP O2 е революционен оксигениращ и регенериращ крем за очи, специално създаден за намаляване на тъмните кръгове и подпухналостта под очите.
Специфичен BR оксигениращ комплекс, съдържащ перфлуородекалин, съединение, за което е известно, че подобрява доставката на кислород; този крем е в състояние да стимулира клетъчния обмен, като по този начин увеличава резултатите от нашите активни съставки и озарява зоната на очите.
Повтарящите и предпазващи агенти от авокадо масло, норково масло и омега 3 и 6 ще подхранват кожата и ще облекчат уморените очи, докато морският еластин ще подобри епидермалната еластичност, за да предотврати признаците на стареене и изглажда бръчките.

Приложение:
Сутрин и нощ оставете Creme Contour Des Yeux VIP O2 на Biologique Recherche да абсорбира чрез леко потупване с върха на пръстите по очния контур, от външния до вътрешния ъгъл на окото.

Основни съставки:
Репилидиращи и предпазващи агенти: Авокадо масло, Есенциален мастен киселинен комплекс.
Средство против бръчки: Морски еластин.
Кислороден и регенериращ агент: Специфичен BR оксигениращ комплекс.
Успокояващи и дрениращи средства: Екстракт от царевица, Екстракт от вещица.
За да установите вашия персонализиран домашен режим и план за лечение, моля, свържете се с мен или уговорете час, за да получите консултация, за да се уверите, че покупката е подходяща за вашата кожа
За контакти : 0898220251,0887700480
www.derma-expert.eu

 

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: