ДЪЛБОКО МЕДИЦИНСКО ПОЧИСТВАНЕ

Медицинско почистване на лице

ДЪЛБОКО МЕДИЦИНСКО ПОЧИСТВАНЕ

Медицинско почистване на лице

Подходящо за :

Мазна, Акнеична, Смесена Кожа, Черни Точки (Комедони), Бели Точки (Милиуми)

Дълбокото медицинско почистване надхвърля традиционното почистване на лице.Препоръчва се за хора с акне, склонни към прекомерно омазняване, комедони (черни точки), милиуми (бели точки), смесена  и проблемна кожа.

Акнето е много често срещано възпалително състояние на кожата. Обикновено започва по време на пубертета и може да продължи през целия живот. Най-често засяга лицето, гърба, раменете, горната част на ръцете и гърдите.

Има различни видове акне и различни причини за появата му. Черните точки са един от най-неразбраните видове акне. Хората са склонни да ги бъркат с мръсотия под кожата. В резултат на това често се почистват черните точки по грешен начин. Което води не само до не премахнати черните точки, но може и да ги влоши и те могат да ескалират в различни кожни инфекции.

Акнето е проблем с голямо значение, зареди факта, че около 90% от населението е засегнато в по-малка или по-голяма степен.Все повече расте и броят на хората над 25 год., засегнати от акне за първи път.

Не всяко акне се лекува по един и същи начин.

                                                                    красиво лице с дермаобразио

В много случай, освен лечението при специалист се препоръчват лекарства без или с рецепта в зависимост от конкретна ситуация. Те могат да се прилагат локално или директно върху кожата.

Дълбокото  медицинско почистване е персонализирана процедура

Използваща различни процедури за по-задълбочено почистване от това, което може да се постигне с  други терапии. По време на процедурата се използват различни медицински апарати, похвати и медицинска козметика.Целта е отваряне на порите; почистването им от бели и черни точки и редуциране на себумната секреция.Използват се и лечебни маски за подобряване на повърхността на кожата и подлежащите слоеве, като се спазват всички норми на асептиката.

След тази терапия, кожата ви ще бъде почистена от замърсяване, мъртви кожни клетки, примеси и токсини. Щ е намали размера на порите, ще изглади кожният микрорелеф, ще подобри текстурата й. Кожата ви ще се чувства свежа, чиста, хидратирана и ще изглежда ревитализирана и здрава. Това лечение ще намали появата на петна и ще помогне за лечението на акне и възпаления.

Според степента на възпаление, първоначално процедурата се разделя в няколко сеанса през няколко дни и след това се правят терапии един път месечно.

ДЪЛБОКО МЕДИЦИНСКО ПОЧИСТВАНЕ
Woman in mask on face in spa beauty salon.

Противопоказания:

Гнойни Заболявания, Възпалителни заболявания – Екзема, Херпес, Множествени Телеангиектази и Розацея

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: