Запознайте се с колагена на бъдещето COLLAGENE ORIGINEL от BIOLOGIQUE RECHERCHE

 

Истинска иновация, резултат от научни изследвания, серумът Collagène Originel действа върху 4-те основни вида колаген, за да уплътни кожата в 3 измерения. Уникалната комбинация от 4 активни съставки, насърчава производството на колаген тип I и III, най-разпространения в кожата, и тип IV и VII за подобряване на външния вид на дермално-епидермалната връзка. По този начин значително намалява дължината на бръчките.

За първи път в козметиката, този серум съдържа в ядрото си Type-0 Collagen©, патентована активна съставка на Biologique Recherche. Като „тип 0“, този колаген е майката на всички колагени и има специфични афинитети към различните видове колаген. Той действа по-специално върху производството на колаген VII, за да насърчи обмена между дермис и епидермис, който има тенденция да намалява с възрастта.

Запознайте се с колагена на бъдещето COLLAGENE ORIGINEL  от BIOLOGIQUE RECHERCHE

Формула, центрирана около тип-0 колаген (патентована активна съставка), Collagène Originel подсилва четирите основни вида колаген (I, III, IV, VII), за да уплътни кожата в три измерения. Той стимулира колагена, който естествено присъства в кожата на генно и протеиново ниво, за да намали дължината на бръчките и да ревитализира дермално-епидермалната връзка.

ПОЛЗИ

  • Стимулира колагена на генно и протеиново ниво
  • Увеличава колаген I, III, IV и VII
  • Уплътнява кожата в три измерения
  • Съживява и подмладява DEJ
  • Намалява дължината на бръчките
  • Ограничава появата на нови бръчки

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: