Възстановяване на кожата с микронидлинг терапия – Fraxel RF

Fraxel RF

 

Цялостното подобряване на вида на кожата вече е възможно без хирургична намеса. Микронидлинг терапията е минимално инванзивен начин за премахване на несъвършенствата от лицето, като намалява появилите се фини линии и бръчки, чрез задействане на регенеративните процеси в кожата и стимулиране на колагенообразуването.

Vivace RF микронидлинг прави кожата да изглежда свежа, бляскава и подмладена. Сред ползите от микронидлинг терапията е възможността да заличим несъвършенства, като белези от акне и разширени пори. В клиника Derma Vita ние инвестираме в най-добрите технологии за анти-ейдж. Vivace RF микронидлинг е носител на награди за най-добро устройство за грижа за кожата – за 2018, най-добра минимално инвазивна процедура – за 2018, а компанията производител взе награда за RF компания и най-добра компания за грижа за кожата.

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА  RF МИКРОНИДЛИНГ?

Възхитителните резултати, които иновативната микронидлинг терапия постига, се дължат на комбинираното действие на апарата, който съчетава микронидлинг с радиочесота и LED светлина. Fraxel  Rf премахва фините бръчки и линии по кожата, видимо я стяга и повдига, свива порите и заличава белезите от акне, активно акне и някои пигментни петна. Микронидлингът е неинванзивна дерматологична процедура, което означава, че при нея няма хирургична намеса и съпътстващите я неудобства. Чрез микронидлинг терапията цялостният вид на кожата се подобрява, благодарение на стимулираното производство на колаген. Процедурата е подходяща за всеки тип кожа, което я прави удачен избор за пациенти, които искат да премахнат несъвършенствата от лицето си и да се сдобият със свежо излъчване.

 

КАКВО Е МЕДИЦИНСКИ МИКРОНИДЛИНГ?

При високочестотнта микронидлинг терапия медицинско устройство с фини, позлатени игли създава множество малки перфорации по кожата. В резултат на което се провокират регенеративните процеси и се стимулира колагенообразуването. Благодарение на микроперфорациите кожата ни по-лесно усвоява полезните за нея вещества, като хиалуронова киселина, витамини и аминокиселини, които възстановяват естествения й вид. Fraxel RF микронидлинг включва използването на синя и червена LED светлина. Синята светлина унищожава бактерията, причиняваща възпаление при акне, а червената светлина активира клетките да произвеждат колаген, което подобрява текстурата и тена на кожата. Заради своя минимално инванзивен подход, микронидлинг терапията не е свързана с дискомфорт. Впечатляващите резултати, които тя постига, включват:

  • свиване на порите
  • премахване на белезите от акне
  • заличаване на фини бръчки и линии
  • намаляване на пигментацията
  • стягане на кожата
  • изравняване на тена

Броя и честота на процедурите се съгласува със специалист от екипа на Derma Expert.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: