Руски обем или Russian Lips – новият тренд в моделирането на устните

Вероятно сте чували за устни с Руската техника?

Представете си обикновена руска матрьошка. На лицето ѝ винаги са нарисувани ярко розови бузки и, разбира се, пълни устни, свити в панделка и силно уголемени в средата. Именно такива устни се предлагат на клиенти от руски, а сега и от чуждестранни дерматолози от 2015 г. насам. Момичетата се сдобиват с подобни устни благодарение на инжекции с филъри с хиалуронова киселина.

Руски обем или Russian Lips - новият тренд в моделирането на устнитеСамата процедура е болезнена, затова, за да намали болката, затова лекарят  прилага анестезиращ крем върху устните. След като той подейства, се инжектира и самия препарат.

Процедурата обикновено отнема не повече от 15-20 минути.

Лекарят инжектира по-голямата част от препарата в средата, за да постигне именно ефекта на “матрьошката”. След това лекарят дава препоръки на пациентката как да поддържа устните през първите дни след манипулацията.

Различното при руската техника за моделиране на устни е множеството убождания, кoито се правят вертикално и филъра се поставя като вертикални мини лентички с изтегляне на горе и обръщане на самите устни, като те придобиват и плосък вид.

През първите 3 дни подуването на устните остава, след което отшумява и те започват да изглеждат по-естествено.

 

Увеличаващият ефект продължава от 4 до 6 месеца

В Русия средната цена на процедурата е 15 000 рубли ($204,9). В чужбина цената може да стигне до $500 – $800.

У нас качествена процедура с дълготраен препарат при добър лекар варира от 500 до 600 лв.

Кукленския и невинен вид, който придава поставянето на устните по тази техника се харесва особено много от клиентите и поради тази причина,това е и една от най-търсените процедури в момента.

Руската техника става все по предпочитана и при нас  в Дерма Експерт център, но тя не винаги е приложима и удачна за всяко лице.

За контакти и консултации не се колебайте де се свържете с нас по телефона, на електронния ни адрес или чрез офииалните ни канали в социалните мрежи.

Източник: https://bg.rbth.com

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: