Нова година с нова фигура ?

Започваме след нова година…И така всяка година.

Тази година обаче за всички, които започват от Нова година имаме специални предложения за процедури и програми за отслабване и целулит.

Нашите концепции и програми за тялото започват със консултация,боди анализ и полагане на цели и срок за изпълнение.

Важно е да установим дали нямате придружаващи заболявания, каква е степента на затлъстяването и целулита и да определим какъв да бъде подхода при всеки индивидуален случай.

Към всеки клиент подхождаме изключително внимателно, комплексно и клинично.

Препоръчваме изследване на хранителна толерантост, обследване на хормони / щитовинда жлеза,полови хормони и др/, след което изготвяме план за хранене, движение и процедури.

Препоръчителните методи и процеури са строго индивидуални при всеки клиент,но все пак имаме няколко варианта, които са абсолютно безопасни и с много малко противопоказания.

Една от тези процедури е терапията със зелен лазер Verju с която разполагаме вече от година и имаме изключително добри резултати.

Терапията е безболезненна, ефекивна и кратка процедура със силен детокс ефект и възможност за обработка на няколко зони.

Препоръчителните курсове са между 6,8 и 12 процедури, които съчетаваме с лимфен дренаж за по – бързи и по-добри резултати.

Процедурите с LPG също се нареждат в списъка ни със терапии, които могат да се приложат почти при всеки клиент и доста се харесват като резултати и бюджет.

Най- голямата изненада този сезон определено ще бъде Indiba.

Новата процедура за моделиране на фигурата е абсолютен хит в пилотния ни център в Сандански, а от 2022 г, януари месец на нея ще могат да се насладят и клиентите ни в Благоевград. Изключително приятна и ефективна, процедура влияе върху намаляване на обиколките, редуциране на целулита и стягане на кожата едновременно.

Единствената процдура за отслабване и целулит, която се отличава  с това, че освен ефективна и безболезнена и приятна бързо се превърна в любима процедура за тяло на нашите клиенти в гр. Сандански.

Каква ще бъде вашата програма за тяло, можете да научите, ако резервирате час за консултация и се възползвате от приятните ни предложения през Януари с 30 % намаление.

 

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: