Процедури за бременни за лице

порцедури за лице за бременни

Щадящо почистване на лице без пара с Phyt`s

Процедурата е изключително подходяща за деликатна кожа на бъдещите майки. 100 % органични съставките за адаптирани към спецификите на чувствителната кожа, а специалин серум размеква комедоните и прави екстракцията лесна и безболезнена.

 

 

Релаксиращ Шиатсу масаж на лице

Точковия масаж по методиката Шиатсу е изключително подходящ за това деликатно състояние. Избора на козметика и масла се извършва след персонално интервю.

 

Хидратираща терапия Aqua Phyt`s

phyt's терапияДълбока хидратация с био грижа от Phyt`s. Както всяка кожа, така и кожата на бременната жена се нуждае от активна хидратация. Нужните дози от животоспасяващата хиалуронова киселина от растителен произход са точно в тези концентрати, серуми крем и маска. Алго маската с водорасли и други ценни биосъставки правят кожата, мека, нежна, сияйна и красива.

 

 

Лимфен дренаж на лице

Лимфната стимулация в деликатна версия за бременни подпомага редефинирането на овала и повлияването на оттоците на лицето по време на бременноста. Релаксираща процедура съчетана с масаж на скалп и масаж на ръцете и врата, в специална поза удобна за това деликатно състояние.