Biologique Resherche

Със своята уникална формула, изключителна за Biologique Recherche, невероятният Lotion P50 за лице е ключов елемент от този пречистващ и ревитализиращ ритуал. Неговото нанасяне с леко докосване, нежно ексфолиира и тонизира кожата, която след това е готова да получи кислородната Маска VIPO2.

Biologique ReshercheНанасянето по лице, шия и деколте е съпроводено с релаксиращ масаж. Тази процедура дава усещане за тотално благосъстояние и релакс и е подходяща едновременно за мъже и жени. Оксигенира кожата, изглажда контурите на лицето и незабавно придава сияен тен. Хидратира, изглажда SOIN RESTRUCTURANT ET LISSANT.

Както всяка терапия, разработена от лаборатория Biologique Recherche и тази процедура започва с фаза подготовка – почистване на лице и шия с оксигениращо кислородно мляко VIP02 и ексфолииране/хидратация чрез нанасяне на Лосион P50 посредством нежно тампониране. Ребалансираната кожа вече е готова за нанасяне на реструктуриращ комплекс Restructurant et Lissant, който се допълва от моделиращ масаж. Кожата ви е освежена, загладена и тонизирана. Осигурява незабавен блясък и дълготрайна хидратация.

Тази интензивна терапия комбинира предимствата на три ритуала: Lift C.V.S. или Soin Restructurant и Remodeling Face + Soin Bio Vecteur Marin. Фини листа, направени от екстракти от водорасли, изрязани по мярка, за да се подредят според структурата на лицето, се поставят върху кожата и се навлажняват с кислороден спрей L’Eauxygеnante. За да се ускори действието и да се оптимизира ефекта от морските олигоелементи и минерали, върху листата се нанася топла парафинова маска. Тонизиращият ефект е незабавен и дълготраен – видимо изглажда дълбоките бръчки, стяга контурите на лицето, тонизира и подмладява кожата, изтрива стреса на ежедневието.

 

LIFT CVS

Комплексна грижа за лицето, която ексфолира, повдига, реструктурира, стяга, хидратира и предпазва от външните агресивни фактори. Препоръчва се за нормални, себорейни, атонични или плътни кожи. По време на терапията механично се ексфорипа епидермиса,структурата на кожата се заглажда и усъвършенства, порите се стягат, ускорява се обновяването на клетките.

Действие – механичен ефект на дермаабразио, отстранява мъртвите клетки, които придават изморен вид на тена. Истински лифтинг на лицето само за 45 мин. Подмладяваща процедура, която прави кожата гладка и сияйна.

Резултати – изглажда и изравнява текстурата на кожата. Стяга порите. Засилва епидермалното реконструиране. Стяга тонизира и укрепва кожата.

 

SOIN MC 110

Изпълваща, ексфолираща и обновяваща терапия за всички състояния на кожата, идеална за себорейни и кератинизирани. Възстановява обема на лицето. Реструктурираща и подмладяваща терапия за тънка  нереактивна/, плътна, девитализирана или крехка кожа.

Действие – изпълва лицето и намалява финните линии и бръчки. Тонизира и хидратира епидермиса. Изчиства и ексфолира повърхността на кожата.

Резултати – възстановяване на обема на лицето,видимо намаляват неравностите по кожата, включително и финните линии. Лицето изглежда изпълнено, а овала е редефиниран. Кожата изглежда по-чиста и по-млада. Балансираща и тонизираща терапия за кожа със себорея, тенденция към акне, разширени пори. Тази терапия е подходяща за кожа за състояния на кожата със себорея и тенденция към акне, изморена или разширени пори. Регулира мастната секреция. Почиства и стяга порите и кожата. Изравнява тена и придава сияен тен. Успокоява и стяга порите. Изсветлява и изравнява тена. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията. Ускорява заздравяването на пъпките по кожата.

 

Терапия „Прекрасни очи“

Интензивна процедура, която води до намаляване на финните линии и предотвратява появата на по-дълбоки бръчки, като оставя очите свежи и възстановени.

 

Терапия „Втора кожа“

Seconde Peau е лифтинг и регенерираща маска от нанофибри, съставена от 80% хиалуронова киселина. Предназначена е за състояния на кожата, белязани от годините или след акне, естетични медицински процедури, лазер и други.

Резултатите са свързани с намаляване на дълбоките бръчки, повдигане и изглаждане чертите на лицето. Курсът от процедури с маската ускорява и подобрява процесите на зарастване, заличава белези от акне и пигментации. Възстановява и регенерира тъканите на кожата, увеличава сцеплението на кожата, нейната твърдост и плътност, ускорява клетъчното обновяване. Козметичната терапия възстановява и регенерира епидермиса, прави текстурата на кожата по-гладка и озарява тена. Медицинското ниво на концентрация на Хиалуронова киселина във Втора кожа е с 40 пъти по-голямо, отколкото в обичайните козметични продукти. Ниското молекулно тегло гарантира регенериращо действие, стимулира синтеза на колаген и намалява количеството на дълбоките бръчки.

 

Цени на терапиите

Лечебна терапия за себурегулиране и лечение на акне 45 мин. 80 лв.
Кислородна терапия VIP 0 250 мин.90 лв.
Лифтинг терапия LIFT CVS60 мин.150 лв.
Реструктурираща терапия Soin Lissant60 мин.150 лв.
Терапия Втора кожа 60 мин.390 лв.
Терапия за околоочния контур30 мин.50 лв.
Ексфолираща терапия с Фруктови киселини60 мин.150 лв.