Liposonix – топене на мазнини

HIFU апарат за топене на мазнини. Най-ефективнaта технология за оформяне на тялото

Liposonix – HIFU апарат за топене на мазнини е най-ефективнта технология за оформяне на тялото

При другите неинвазивни методи за премахване на мазнини, като радиочестотни машини и лазери, значителна част от отдадената енергията се абсорбира или разпръсква близо до епидермиса (повърхността на кожата), като това намалява проникването в мастната тъкан и постига само временни резултати.

Ултразвуковата енергия, от друга страна, се използва за проникване през кожните слоеве и достига до мастната тъкан, без да наранява кожата или заобикалящите тъкани. Други ултразвукови технологии за контуриране често използват ниска интензивност, ниска честота или нефокусирана енергия, което изисква няколко процедури и може да доведе до непредвидими резултати. Липосоникс технологията използва високоинтензивен фокусиран ултразвук (HIFU), за да унищожи перманентно третираната мастна тъкан и постига желания резултат само след една едночасова процедура.Тази система фокусира енергия на специфична дълбочина в мастната тъкан без увреждане на кожата или околната тъкан. Тялото по естествен начин обработва и окончателно отстранява разрушената мастна тъкан.

Еднократно третиране гарантира минимум с 2,5 сантиметра по-слаба и контурирана талия.

 

Има ли болка при сеанса?

Повечето клиенти изпитват минимален към умерен дискомфорт, свързан с гъделичкане, затопляне.

Всички имаме различен праг на чувствителност, затова може да има и усещане за лека болка. Някои от пулсовете при третирането могат да бъдат по-болезнени или некомфортни и това е нормално. По време на процедурата, при необходимост прилагаме техники за обезболяване, като изстудяваме зоната впръсквайки постоянно студена вода или прекъсване подаването на импулса, докато зоната се възстанови.

 

Как работи?

Неинвазивен и неоперативен – Инвазивните процедури за премахване на мазнини, като липосукцията, обикновено носят хирургични рискове и изискват специални последващи грижи и дълъг период за възстановяване след третирането. За разлика от този вид хирургия Липосоникс е неинвазивен и пациентите се връщат към нормалното си ежедневие веднага след процедурата.

 

Контуриране според Вашите нужди

Натрупването на мазнини не е еднакво при всички пациенти. Други неинвазивни методи за контуриране имат ограничения при третирането на определени зони и отнемат няколко последователни процедури, за да постигнат резултат.

Липосоникс системата е напълно приспособима към специфичните нужди на клиента, позволява цялостен контрол над количеството енергия, която се използва и конкретната дълбочина, на която се доставя. Така се гарантира адекватно решение за всеки отделен клиент.

 

Резултати

Пълните резултати от терапията се наблюдават до 8 седмици след процедурата, което е необходимият период да бъдат елиминирани разрушените мастни клетки от тялото в хода на естествения възстановителен процес. Проведените лабораторни изследвания на кръвната картина на пациенти през първата, втората, четвъртата, осмата, дванадесетата и двадесет и четвъртата седмица след процедурата не показват клинично значими изменения в показателите.

*Резултатите варират в зависимост от индивидуалните особености на всеки клиент.

 

Принцип на терапия:

Високоинтензивен фокусиран ултразвук прониква с концентрирана и мощна ултразвукова енергия на прецизна дълбочина (13 мм) в подкожни мастни слоеве, насочен към мастната тъкан, което води до нетермичен ефект. Околните структури като епидермиса, кръвоносните съдове и нервите няма да бъдат повредени. В същото време втечненото отпадно съдържание (триглицериди, мастни киселина) на клетките се извежда автоматично навън чрез кръвообращението и лимфния дренаж, без да се уврежда човешкото тяло.

 

Въздействие:

  • Топи мазнините по тялото (без значение от типа кожа);
  • Ефективно подобрява формата на тялото, премахва локалните мастни депа;
  • Отслабване на различни части от тялото: ръце, дупе, кръст, бедра, паласки и коремче;
  • Стягане и лифтинг: възстановява нормалните форми на тялото;
  • Редуцира целулита и подобрява кожната еластичност;
  • Стяга кожата, увеличава нейната еластичност, премахва портокаловия оттенък и коригира следродилните белези;

 

Характеристики и предимства на терапията:

– Неинвазивна терапия: без инжектиране, без рани, лекарства и анестезия през целия терапевтичен курс;
– Безопасност: селективно третира таргетните зони, цялостно разрушава мастните депа и мастните клетки се извеждат от тялото чрез естествения човешки метаболизъм;
– Междувременно обграждащият епидермис, кръвоносните съдове и нерви остават незасегнати. Няма риск от инфекция и травма. Гарантирано безопасно моделиране на тялото;
– Интелигентен дизайн: интелигентен контрол, визуален интерфейс с тъч скрийн, безопасен, лесен и удобен за работа апарат;
– Удобство: Цялата терапия е комфортна, без необходимост от носене на корсет, без период на възстановяване, без каквото и да е нарушаване на нормалния живот и работа;
– Ефективни резултати: След една процедура се редуцират 2cm дебелина мастен слой; след 3 процедури – 5-8cm дебелина. Забележителни резултати.

 

Ефекти от терапията:

1. Отслабване, стягане на кожата

2. Топене на мазнините

3. Оформяне на тялото

4. Ускоряване на телесния метаболизъм

 

 

Безкръвен лифтинг с Ексилис – нехирургично третиране на бръчки, мастни натрупвания и отпусната кожа

Exilis е последната иновация в нехирургичното, безопасно и безболезнено третиране на бръчки, мастни натрупвания, отпуснатост на кожата, както в областта на лицето, така и по тялото. Exilis терапията има одобрение от Американската академия по храни и лекарства за намаляване на локализирани мастни натрупвания и неоперативно подигане и стягане на кожата по лице, шия, деколте и тяло.

как работи exilis

Какви са очакваните резултати от процедури с Eксилис?

  • видимо намаляване на бръчките по лицето, шията, ръцете
  • повдигане и стягане на кожата на лицето, шията и деколтето – радиочестотен лифтинг
  • намаляване на мастните натрупвания и стягане на третираните зони от тялото и намаляване на обиколката

 

Как действа процедурата?

По време на процедурата безопасни радиочестотни и ултразвукови вълни загряват кожата и атакуват мастните клетки.

ефект от безкръвния лифтингПрицелна структура за ултразвуковите вълни е мастната клетка, като не оказват негативно въздействие върху околните тъкани, съдове и нерви. В резултат на приложената енергия се ускоряват метаболитните процеси на мастните клетки, при което намалява количеството на натрупаната в подкожието мастна тъкан. Вибрациите им разкъсват клетъчната мембрана и липидите от тях попадат в кръвния и лимфния ток, който го занася за преработка в черния дроб. В последствие по естествен път се освобождаваме от излишните мазнини. Не са установени никакви ранни или късни странични ефекти от такива процедури. Само за няколко третирания уникалната комбинация от две технологии – радиочестота и ултразвук водят до редуциране на обиколки и локализирани мастни натрупвания, стягане и оформяне на контурите на тялото. Логично е, че цялостният процес на ремоделиране драстично ще подобри целулита и плътността на кожата.

Liposonix /HIFU апарат за топене на мазнини/Едновременно с това се стимулира образуването на нова съединителна тъкан (колаген). Новосинтезираните колагенови влакна се реорганизират и по този начин се оформя по-правилно подредена колагенова мрежа, в която се избягва неравномерното струпване на мазнини.

Благодарение на иновациите в тези технологии и успешното им комбиниране, само за месец и без да отделяте много време може да започнете да се наслаждавате на чудесни резултати. Резултатите постигнати с Exilis са бързи, прогресивни във времето и най-важното трайни.

В резултат на процедурата се постига намаляване на мастните струпвания, намаляване на обиколката на третираната област и видимо стягане на кожата в проблемните участъци.

Най-често третираните области са корем, паласки, брич, ръце, колене, бедра.

Какво ще усещам по време на процедурата?

По време на процедурата за тяло накрайникът се движи бавно върху проблемната зона и излъчва радио- и ултразвукови вълни, достигащи в  дълбоките части на кожата и подкожните мастни депа. Синергичното действие на двете технологии води до хомогенно и достатъчно силно загряване на подкожния мастен слой и се достига температура от 40 – 50 °С без това да води до риск от изгаряне на кожата. Апаратът е така конструиран, че да се достави максимумът от нужната енергия на правилната дълбочина, като непрекъснато се следи температурата на специален дисплей на накрайника. Паралелно има възможност за едновременно охлаждане чрез същия накрайник по преценка на извършващия третирането. По този начин процесът може да бъде напълно контролиран и това практически елиминира риска от странични реакции (прегряване, изгаряне) или недостатъчна ефективност.

лифтинг с ексилисПо време на процедурата човек усеща лека топлина, която в някои етапи се засилва до интензивно затопляне, но не се достига до парене.  Прицелна структура за ултразвуковите вълни е мастната клетка. Фокусираните вълни избирателно атакуват само тях без по никакъв начин да действат на околните тъкани, съдове и нерви. Ултразвукът чрез механичното действие на вълните освобождава затворените като в капан от фиброзни компоненти мастни клетки. Вибрациите им разкъсват клетъчната мембрана и липидите от тях попадат в кръвния и лимфния ток, който го занася за преработка в черния дроб. В последствие по естествен път се освобождаваме от излишните мазнини. Не са установени никакви ранни или късни странични ефекти от такива процедури. Само за няколко третирания уникалната комбинация от две технологии – радиочестота и ултразвук водят до редуциране на обиколки и локализирани мастни натрупвания, стягане и оформяне на контурите на тялото. Логично е, че цялостният процес на ремоделиране драстично ще подобри целулита и плътността на кожата. Благодарение на иновациите в тези технологии и успешното им комбиниране, само за месец и без да отделяте много време може да започнете да се наслаждавате на чудесни резултати. Резултатите постигнати с Exilis са бързи, прогресивни във времето и най-важното трайни.

Колко процедури трябва да направя, за да има резултат?

Броят на процедурите зависи от първоначалното състояние, но обикновено се колебае в рамките на 4-8 процедури през 1-2 седмичен интервал, Откъсват ви за не повече от ½ час от ежедневието, като в повечето случаи са дори релаксиращи, без болка и никакъв възстановителен период. Непосредствено след третирането в съответната зона се получава зачервяване, но то е напълно временно и е критерийй за добре извършена процедура и адекватно загряване, нужно за положителните резултати от терапията. Разбира се, когато се касае за третиране на тялото, е повече от желателно курсът с Exilis да се комбинира с двигателен режим и по възможност правилно хранене.

Какви са рисковете при процедурата?

За разлика от биполярната радиочестота, която достига до 4 мм дълбочина, монополярният електрод на Exilis успява да достигне до мастния слой под кожата, който се намира на 2,0 – 2,5 см дълбочина. Той е така конструиран, че е много удобен за работа и за много кратко време достига желаната температура.  уникално е съчетанието от висока ефективност и мощност на термичното загряване с практически  пълна безопасност поради наличието на непрекъснат контрол на кожната температура и директен контрол на изходната мощност на апликатора.

Интересно видео може да видите в нашия Youtube канал:

Беше ли полезно? Оценете ни!

0 / 5