Курс за фризьорство

Качествено и задълбочено обучение, преподаватели с име и опит, 700 часа теория и практика, лицензиран сертификат

Derma Expert Studio организира лицензирани обучения по маникюр в Сандански и Благоевград

Искате да получите допълнителна квалификация и качествено обучение с добра реализация?

Заповядайте на курс за фризьори!

 

курс за фризьориКакво ще получите?

  • Качествено и задълбочено обучение
  • Преподаватели с име и опит
  • 700 часа теория и практика
  • Лицензиран сертификат
  • Възможност за започване на работа

Колко време е курсът?

  • от 4 до 6 месеца

Колко струва курсът?

  • 3000 лв.

 

За допълнителна информация се свържете с нас на 089 822 0251 и 088 770 0480

Търсенето на фризьорски услуги в България се развива бързо. Клиентите, кoитo ползват тези услуги, стават все по-информирани и взискателни. Фризьорските салони все повече имат нужда от добре обучени, компетентни, уверени и модерни професионалисти, а и много талантливи хора мечтаят да станат фризьори.

Ако сте талантливи, уверени в себе си, интересувате се от най-новите модни тенденции, обичате да си правите прически, мечтаете някой ден да имате свой собствен салон за красота и да правите хората по-красиви, запишете се за Курс за фризьорство. Всичките ни преподаватели са високо квалифицирани, дипломирани специалисти с дългогодишен стаж.

Курсът за фризьорство е предназначен изцяло за начинаещи, които искат да работят като Фризьори във Фризьорски салони или да отворят свой собствен салон.

Основна цел на обучението по професия “Фризьор” е да натрупате опит и умения за съвременните тенденции и технологии в сферата на фризьорството, съвременния облик на професионалиста и новите очаквания и изисквания на клиентите.

На пръв поглед изглежда лесно, но всъщност не е така. Глупаво е да се запишеш на какъвто и да е курс, само заради идеята, без да го проверите. Ако ще отделяте времето и средствата си, то нека изборът на обучение е наистина логически обоснован, задълбочен и проверен.

Фризьорството е като всяка друга професия и успешното кариерно развитие в тази сфера се обуславя освен от желанието да бъдеш фризьор и от полученото обучение и стартова мотивация.

За съжаление в България няма категоризация на фризьорските школи: няма официален регистър за „най-добрите”, няма ”5-звездни/4 звездни” центрове, което да улесни желаещите в избора. Най-често те разчитат на приятелско мнение или отзиви във форумите, а това е рисков подход.

Изберете внимателно и обмислете няколко различни опции за обучение по фризьорство, тъй като тази професия може да бъде ваша за цял живот. И най-вече, каквото и да решите, не постъпвайте лекомислено с бъдещето си.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: