Избавете се от излишните килограми!

фокус върху отслабването

Фокус върху отслабването и тонуса на фигурата ви. Избавете се от излишните килограми!
“1 сеанс, 1 час, 1 размер по-малко … и ефектът трае 2 години!”

 

Науката зад HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Ултразвукът се използва широко в образната ултразвукова диагностика и е доказал своята безопасност за отслабване. Чрез фокусиране на ултразвука се получава акумулиране на топлина в избраните области с мастна тъкан, което води до загуба на адипоцити (мастни клетки). HIFU Liposonix апаратът излъчва високо фокусирана ултразвукова енергия за третиране на до 2 cм дълбочина под кожата в сърцевината на мастната тъкан.
Ултразвуков енергия достига само до мастната тъкан, не засяга други тъкани, съответно няма риск от увреждане на околните структури.
След процедурата тялото елиминира по естествен път чрез лимфната система тлъстините, които са в мастните клетки .
Според изследвания, резултатът е обикновено до 2,5 cм намаляване на обиколката в областта на талията, което се равнява на 1 размер на облеклото по-малко (на нивото на корема и т.нар. “любовни дръжки”). В допълнение, има стимулиране на колагена в третираната област, което води до стегната кожа и тъкан.

HIFU Body Liposonix

фокус върху отслабванетоНЕХИРУРГИЧЕН SMAS ЛИФТИНГ НА ТЯЛО с Високо интензивен фокусиран ултразвук Хайфу (HIFU)

Как работи Хайфу (HIFU) ?

Първоначално HIFU технологията (High Intensity Focused Ultrasound) е разработена за нуждите на хирургията, а днес силно фокусираните звукови вълни се използват и в естетичната медицина.
HIFU емитира висока енергия, която е в състояние да прониква на избрана дълбочина в тъканта, като това води до повишаване на температурата (между 60 ° и 90 °С) и генериране на контролирана денатурация на целевите клетки.
Последващите процеси в тъканите ще продължат 2 до 3 месеца след процедурата и ще доведат до видими и трайни резултати, а именно:
• Унищожаване и елиминиране на мастните клетки от мастна тъкан (отслабване)
• Стягане на подкожните мускули
• Възстановяване стегнатостта на кожата
• По-голяма плътност на кожата
Петте накрайника на апарата HIFU Liposonix позволяват третирането на различни дълбочини в мастната тъкан, което води до истинско “реконструиране” на вашето тяло:

  • Намаляване на мастната тъкан в голяма дълбочина
  • Стягане и стимулация на повърхностните тъкани за елегантен и красив силует (без провисване на кожата, което се случва често след диети).

 

Какво да очакваме от процедурата?

Хайфу (HIFU) лифтинг процедурaтa за тяло е насочена основно към стопяване на излишните мазнини от корема и кръста, бедрата, бричовете, “любовните дръжки”, ръцете, около коляното, глезена, задните части, бедрата, бричовете.
Резултатите започват да се забелязват след 1-вия месец и стават видими изцяло към 3-тия, 4-тия месец след процедурата, тъй като тялото постепенно се стяга и изхвърля чрез лимфата “атакуваните мазнини”.
Процедурата е идеална за хора с малко свободно време, защото се извършва веднъж, без прекъсване на социалните или професионални ангажименти.
Разбира се, необходимо е да се постигне баланс в храненето и поддържането на физическата активност след процедурата с цел подобряване и поддържане на резултата!

Хайфу (HIFU) премахва ли целулита?

Да. HIFU фокусираният ултразвук въздейства върху фиброзната тъкан на целулита и изглажда неравностите, стяга кожата и разкрасява силуета.
В кои зони се прави HIFU Liposonix?
• Области с мастни натрупвания по тялото (за отслабване в областта на корем, паласки, бедра, бричове, задни части и др.)
• Фиброзен целулит (бедра)
• Колене (за премахване на мастна тъкан и стягане на кожата)
• Бедра (при затлъстяване и за стягане на кожата)
• Мастна тъкан по ръцете (за намаляване на обиколката и за стягане на кожата)

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: