Интимна естетика

Комплекс от процедури, които подобряват самочувствието, външния изглед и комфорта на дамите

Радиочестотен лифтинг в интимна област

Както и на другите области от тялото, така и в интимната зона, загубите на еластичност водят до неестетични промени. Със специален протокол за работа, Ексилис ни позволява да върнем красотата, тонуса и еластичността в тази деликатна област. Exilis protégé  поставя началото на нова ера в грижа за интимната област.

 

Какво е Exilis protégé?

Интимна естетикаExilis protégé е радиочестотна терапия, работеща при 3,25МНz, одобрена в Европейския съюз с маркировка СЕ, което означава, че продуктът отговаря на европейските изисквания за безопасност. Радиочестната енергия, излъчвана от апарата посредством малък накрайник, се трансформита в топлина в дермата, където се намират колагеновите и еластичните влакна. В резултат на топлината те се съкращават. В този момент множество фибробласти се насочват към това място, за да образуват нов колаген. Чрез Exilis protégé успяхме да възвърнем сексуалното удоволствие на много жени, те съобщават за пъти по-голямо сексуално желание и удоволствие.

 

Как се извършва процедурата?

На върха на накрайника се слага контактен гел, след което се поставя еднократен презарватив. Върху гърба на пациента се поставя неинвазивен контактен заземяващ електрод. Пациентът ляга на кушетката с леко разтворени крака. Добре е да е отпуснат и спокоен. Поставя се контактен гел на голямата и малката лабия от дясната страна. С леки и нежни кръгообразни движения започваме работа. Ако пациентът съобщи за повишаване на температурата, слагаме още гел или намаляваме енергията. След 6 минути апаратът спира и ние се насочваме към лявата голяма и малка лабия. Работи се по същия начин още 6 минути. Това е всичко, бързо, лесно и безболезнено.

 

Безболезнена ли е процедурата?

Процедурата трае само 12 минути и е напълно безболезнена. Няма възстановителен период.

 

Кога се наблюдава ефект?

По време на процедурата наблюдаваме кръвонапълване и зачервяване на лабиите, стават по-сочни и месести. Това е ефектът веднага след процедурата. Истинският ефект обаче се постига около месец след края на процедурите. Чрез радиочестотата ние сме стимулирали фибробластите, клетките, които произвеждат колаген. Тази стимулация е по-бавен процес, който продължава да се извършва дни наред след края на последната процедура. 3 месеца след приключване на терапията ефектът продължава.

 

Колко процедури са необходими?

Необходими са 4 процедури през 5 до 8 дни.

 

За кого  е подходяща процедурата?

Процедурата е подходяща за жени от 18 до 60 годишна възраст, преди менопауза.

 

Акустична терапия

Акустичните вълни с програмата за стягане на кожата водят до изненадващи промени, които са изключително симпатични! Съчетаването на терапията с радиочестота прави резултатите измерими с интимната хирургична пластика.

 

Филъри в интимната област

Хиалуроновата киселина е съставна част на всяка една клетка от нашето тяло. Прилагана в други области за рехидратация и обем, тя успешно се прилага и в интимната естетика за попълване и оформяне на сочни и привлекателни лабии.

Беше ли полезно? Оценете ни!

Интимна естетика Славина Дончева CEO в Дерма Експерт | +3590898220251 | info@derma-expert.eu | Уебсайт Славина Дончева е завършила Медицински Колеж, Козметология, Медицинска Козметика, Връзки с обществеността, Здравен Мениджмънт и има 9 годишен опит като управител на най-голямото градско спа в България до 2013 г. От 9 години е управляващ собственик на верига от салони за красота "Дерма […]
Privacy Policy 1 5 Privacy Policy
0 / 5
Славина Дончева управител на Дерма Експерт
Славина Дончева

Славина Дончева е завършила Медицински Колеж, Козметология, Медицинска Козметика, Връзки с обществеността, Здравен Мениджмънт и има 9 годишен опит като управител на най-голямото градско спа в България до 2013 г.

От 9 години е управляващ собственик на верига от салони за красота "Дерма Експерт" и преподавател в собствена школа за красота. Притежава изключителен опит в управлението на салони, спа центрове, маркетинг и реклама и организиране на различни обучителни събития.