Индиба – терапия за добро самочувствие

Какво представлява INDIBA Deep Beauty?
INDIBA Deep Beauty е единствена по рода си иновативна технология за радиочестотен лифтинг, която работи ефективно за постигане на външна красота, в съчатание с усещането за здраве, релакс и красота отвътре. Чрез Indiba Deep Beauty подобрявате цялостното състояние на вашия организъм.

Индиба - терапия за добро самочувствие

 

Indiba Deep Beauty се появява в резултат на множество проучвания и научни разработки. Тя представлява патентована електро-регенеративна технология с Proionic ефект. В основата на тази технология стои високочестотен електрически ток с радиочестота от 448 kHz.

Индиба - терапия за добро самочувствие

Специалистите от компанията Indiba се позовават на научни доказателства относно избора на точно тази честота. Според тях при 448 kHz се постигат изключителни ефекти, без да се повишава прекомерно температурата в третираните тъкани, като същевременно клетките биват подпомагани да възстановят естествената си функция.

Принцип на действие на радиочестотен лифтинг Indiba (Индиба) Deep Beauty 
Благодарение на двата си специални електрода (резистивен и капацитивен) с различно действие, апаратът на iNDIBA /Индиба /отвежда електрическия ток, задържа енергията и проявява електромагнитен ефект върху тъканите на третираното място.

Индиба - терапия за добро самочувствие

Именно това загряване на тъканите силно ускорява метаболизма на клетките, а това на свой ред значително повишава разходът на енергия. Чрез тези процеси се увеличава кръвния поток към третираната зона, което доставя по-голямо количество хранителни вещества и кислород в тази област.

Индиба - терапия за добро самочувствие

В същото време се повишава значително и отвеждането на вредните токсини от организма. Допълнително при лекото загряването на тъканите в дълбочина се активират естествени механизми за синтезиране на еластин и колаген – това са изключително важни протеини, които отговарят за съхраняване на младостта на кожата и нейната еластичност.

 

Индиба - терапия за добро самочувствие

При какви проблеми се прилага високо ефективният радиочестотен лифтинг Indiba Deep Beauty (Индиба) ?

Един от водещите проблеми, с които ефективно се бори  Индиба  е състаряването на кожата.

Изключителна ефективност показват процедурите при отпускането на овала на лицето.

При загуба на еластичност на кожата също се наблюдава значително подобрение.

Радиочестотният лифтинг на Индиба,  е изключително ефикасен при мимически линии и бръчки в различни части на лицето.

Страхотен резултат има при отпуснати клепачи, така наречената двойна брадичка, агресивно акне, леко акне при тинейджъри и подрастващи, терапията погама изключително при розацея, която е доста популярна при хора с по-светла кожа.

iNDIBA /ИНДИБА/ е незаменим помощнк при различни мастни натрупвания, целулит, стрии по различни части от тялото, при застой на лимфата, отоци, хематоми и др.

Отлични резултати се наблюдават от Indiba Deep Beauty при остеоартрит, следоперативно възстановяване и др.

 

Индиба - терапия за добро самочувствие

Иновативната технология за радиочестотен лифтинг Индиба Deep Beauty има изключително благоприятно действие за освобождаване от стреса, при загуба на жизнена енергия от интензивен и напрегнат начин на живот, при натрупани токсини в организма, за облекчаване на симптомите при менопауза, при косопад или при нужда от подобряване качеството на живот и визията след травми.

 

 

Какви са основните предимства на процедурите за радиочестотен лифтинг Индиба Deep Beauty пред други подобни процедури или апарати?

Едно от основните предимства е безспортно това, че видимите резултати се постигат още след първата процедура.

Индиба Deep Beauty е със значително по-малко противопоказания в сравнение с др. апарати на пазара.

Може да се насладите на радиочестотният лифтинг дори при наличие на метални импланти.Процедурите са без твърде много загряване на тъканите, което прави лифтингът приятна и отпускаща процедура.

При Индиба няма период на възстановяване.

Процедурите не водят до състаряване на тъканите.

Едно от предимствата на Индиба e, че това е технология, която абсолютно доказано активира стволови клетки.Процедурите са безопасни и изключително приятни.

Кога не се препоръчва да използвате радиочестотният лифтинг Индиба?

Не се препоръчват процедури ако сте бременна.
Ако страдате от тромбофлебит
Ако имате пейсмейкър.
В случай на открити рани по тялото или мястото на третиране.
При хора с вродена или придобита нечувствителност към болка.

Можете да откриете технологията във всички центрове на Дерма Експерт – София, Благоеград и Сандански.

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: