Детокс терапия против целулит със зелен лазер Verju

Verju

Възможно ли е едновременно да изваем тяото си и да го прочистим от вредните вещества? При това без болка и без възстановителен процес? С мощното си въздействие зелен лазер Verju не просто намалява обиколките, а успоредно с това ни освобождава от токсините и изглажда кожата.

Зелени лазер Verju срещу целулит и токсини

Първият и единствен зелен лазер Verju за третиране на тялото работи неинвазивно, затова по време на процедурата няма да усетите никакъв дискомфорт. След обработката на  проблемните зони (ръцете, торса, задните части и бедрата), те се стягат, целулитът видимо намалява, а резултатите се запазват дълготрайно.

 

ЗЕЛЕН ЛАЗЕР СРЕЩУ ЦЕЛУЛИТ И ТОКСИНИ

Научете повече за действието на Verju.

Често задавани въпроси за зелен лазер Verju

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА?

Процедурата протича без разрези, болка или загряване. Системата Verju, която се състои от 6 различни лазера, работи върху проблемната зона на тялото 30 минути.

Какво се случва с кожата по време на процедурата ?

Приложената енергия втечнява натрупаните под кожата излишни мазнини. Лазерът създава и отвор в клетките, през който ненужните натрупвания изтичат заедно с токсините и се изхвърлят по естествен път чрез лимфата.

Какво трябва да знаем за периода на възстановяване ?

Зеленият лазер Verju е напълно неинвазивен, затова странични ефекти не се наблюдават. Процедурата не изисква време за възстановяване.

Кога се забелязват резултати ?

Възможно е да забележите положителни промени в текстурата на кожата още след първата процедура. Оптималните резултати се очакват 1 седмица след последната манипулация.

Правят се между 6 и 10 процедури, всяка с продължителност до 40 минути. Приложението им е веднъж или два пъти седмично в зависимост от индивидуалните нужди на всеки пациент. Това се съгласува със специалист на Derma Expert.

 

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: