Creme Splendide

Кожни сътояния, патентовен метод на BR Skin Instants®, които са по-слабо тонизирани.
Един от най-добрите и най-стари кремове на Biologique Recherche. Ако искате един крем, който спомага за еластичността на шията и лицето, използвайте Creme Splendide. Клетъчният олигопептид на екстракт от далака ще спомогне за стягане и тонизиране, докато дрождите ще съживят кожата ви.

 Вашата кожа ще почувства непосредствените ефекти, които задълбочените тонизиращи съставки оказват върху кожата. Crème Splendide може да се използва и като кърма за шия и обикновено се препоръчва за по-зряла кожа Instant®.

Приложение:
Нанесете количество Crème Splendide с размер на лешник върху цялото лице, шия и разцепване, след като преди това използвате препоръчаните лосиони P50 и квинтесенциални серуми. Работи добре с Biologique Recherche Elastine Pure. Използвайте Biologique Recherche VG Tensil или Biologique Recherche Serum Splenodermine отдолу, но не и двете. Използвайте или Biologique Recherche Fluid VIP O2 или Yall O2 отгоре, ако имате изключително суха кожа, използвайте и двете. За здравословен блясък използвайте Biologique Recherche Grand Millesime или Le Grand Serum отгоре.

Основни съставки:
Укрепващи агенти: клетъчен олигопептид.
Регенериращи и хидратиращи средства: Коластра, Специфичен ботанически комплекс BR.
Ревитализиращ агент: Екстракт от дрожди.
За да установите вашия персонализиран домашен режим и план за лечение, моля, свържете се с мен или уговорете час, за да получите консултация, за да се уверите, че покупката е подходяща за вашата кожа

За контакти : 0898220251,0887700480

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: