Crème ADN Métamorphique Biologique Recherche

Изключителна стягаща грижа, Crème ADN Métamorphique се бори с увисването и кожната птоза. Неговите активни съставки стимулират синтеза на основните компоненти на екстрацелуларния матрикс (колаген, еластин и хиалуронова киселина) за повторно уплътняване на дермалния слой и укрепване на дълбоката архитектура на кожата. По този начин действа срещу гравитацията, за да възстанови обема на лицето и да преструктурира овала на лицето. Неговият естествен контур е ребалансиран и предефиниран.

Crème ADN Métamorphique Biologique Recherche

Стягащите активни съставки на този крем работят заедно, за да подобрят биомеханичните свойства на кожата, връщайки еластичността и стегнатостта. В допълнение, стягащото действие създава истински повдигащ ефект в две фази: незабавно чертите на лицето стават по-стегнати; в дългосрочен план кожата е стегната и изпъната, бръчките и фините линии са изгладени.

 

И накрая, Crème ADN Métamorphique ще защити епидермиса от стареене на кожата с комбинация от активни съставки, насочени към защита на ДНК на клетките от вредните ефекти на стреса от околната среда.

 

Препоръчва се за отпусната кожа Instants©, която няма структура и тонус.

Свържете се с нас за консултация, за да се уверите, че покупката е подходяща за Вашата кожа.

 

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: