Биорезонанс – натуралния метод за диагностика

Биорезонанс

 

Мислили ли сте си някога дали можете да се излекувате напълно от дадена болест, грип или настинка без да се налага да приемате една шепа лекарства? Благодарение на Никола Тесла това е възможно и в днешната статия ще ви разкажем за биорезонанса – как работи и какви са ползите му.

Биорезонанс  - натуралния метод за диагностика

Преди да се подложите на биорезонансно лечение се извършва диагностика, която се изпълнява напълно за точно 1 минута. С нейна помощ се установява общата картина на здравето, как функционират органите и системите, кои от тях работят в оптимален капацитет и кои – не, дали в организма има действащи алергични, възпалителни или дегенеративни процеси, има ли блокажи в енергийния поток.  За 60 секунди апаратът изпраща импулси по цялото ви тяло и открива проблемните зони и частите от тялото ви, които имат нужда от лечение. След това данните се записват в компютърен софтуер за обработка и съставяне на план за лечение. Следващата стъпка се изпълнява като чрез апарата се насочват ограничени по дължина вълни, за да се хармонизират и активират собствените оздравителни сили. Успешно прилагаме няколко вида биорезонансна терапия – с устройството WEB WELLNESS.

Биорезонанс  - натуралния метод за диагностика

Прилагащите този метод специалисти могат да интерпретират резултатите, получени от устройствата, които след това могат да бъдат използвани за диагностициране на заболявания или неблагоприятни медицински състояния. Някои практици също твърдят, че използват резултатите за лечение на диагностицираните състояния, като използват същите електромагнитни честоти, за да създадат „резонанс“ в клетките на тялото. По този начин се възобновява необходимият баланс и хармонично трептене, от които зависи и хомеостазата.

 

Неоспорим факт е, че тялото има голям капацитет за самолечение. Тялото също притежава феноменална система за регулиране, която може да помогне да се възстанови равновесието многократно в отговор на необичайни влияния (стресори), действащи върху тялото.

 

Но как точно работи тази процедура? Всеки патоген при определена честота на електрическите импулси започва да вибрира с постоянно увеличаваща се амплитуда и след няколко минути се пръска на части. Това дава огромни възможности за лечение на различни болести, като се убиват бактериите и вирусите, причиняващи болестта. Например, генерираме импулси с 10 V напрежение и честота 486 000 Hz за 15 мин. – тези импулси убиват съответното чуждо тяло. По този начин могат да се убиват огромен брой видове патогени, включително и такива, които са в недостъпни за лечение чрез таблетки и хапчета места в организма (мозък, стави) или за които няма ефикасни лекарства и билки.

 

Биорезонансната терапия може да се прилага при депресия, емоционални разтройства, астма, алергии, болки в опорнодвигателната система, спортни травми и мускулни спазми, остри и хронични инфекции, автоимунни заболявания, артрити.

 

В нашия модерен свят обаче постоянно сме обградени и атакувани от стресори, причинявайки необичайни честотни модели. Някои от тях включват химически добавки в нашата храна и питейна вода, екологични токсини, радиационни стресори и излагане на химически вещества.

 

Тези стресори могат да станат твърде много за някои хора и възможните ефекти са неспецифични нарушения на благосъстоянието, лоша кондиция, хронична умора или дори сериозни физически смущения. Ако тялото е подложено на прекалено много стрес или стресори за продължителен период, това може да попречи или дори да блокира регулаторната способност на организма, както и неговите способности за самолечение.

 

На клетъчно ниво машината WEB WELLNESS, използвана в биорезонансната терапия и биорезонансната диагностика може бързо и безболезнено да тества какво може да стресира тялото. Това може да помогне за връщането на тялото в състояние на равновесие, като му позволява да се саморегулира още веднъж. Такъв ефект се постига чрез програми и настройки на мини преносими устройства, които клиентие могат да носят със себе си или да посещават центъра за терапии в рамките на 20 минути няколко пъти седмично. След приключване на терапевтичите сесии диагностиката се повтаря отново, за да се оцени състоянието на тялото след трапията.

 

Въпреки това, профилактичното подлагане на биорезонансна терапия не е е изключено като вариант. При извършването на тази процедура вие се освобождавате от стреса, повишавате енергийния баланс, отстраняват се патогени, стимулира се растежът на костите и хрущялите, кара ви да се чувствате по-добре и се релаксират мускулите.

 

Биорезонанса е правилният избор за вас, ако искате да подобрите общото си състояние и да се чувствате по-добре, без да купувате най-различни лекарства, витамини и пробиотици, давайки шанс за нов вид лечение, щадящо вашия организъм.

 

Надяваме се тази статия да ви е била полезна и интересна.

За допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Биорезонанс  - натуралния метод за диагностика

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: