Biologique Resherche

Със своята уникална формула, изключителна за Biologique Recherche, невероятният Lotion P50 за лице е ключов елемент от този пречистващ и ревитализиращ ритуал. Неговото нанасяне с леко докосване, нежно ексфолиира и тонизира кожата, която след това е готова да получи кислородната Маска VIPO2.

Biologique ReshercheНанасянето по лице, шия и деколте е съпроводено с релаксиращ масаж. Тази процедура дава усещане за тотално благосъстояние и релакс и е подходяща едновременно за мъже и жени. Оксигенира кожата, изглажда контурите на лицето и незабавно придава сияен тен. Хидратира, изглажда SOIN RESTRUCTURANT ET LISSANT.

Както всяка терапия, разработена от лаборатория Biologique Recherche и тази процедура започва с фаза подготовка – почистване на лице и шия с оксигениращо кислородно мляко VIP02 и ексфолииране/хидратация чрез нанасяне на Лосион P50 посредством нежно тампониране. Ребалансираната кожа вече е готова за нанасяне на реструктуриращ комплекс Restructurant et Lissant, който се допълва от моделиращ масаж. Кожата ви е освежена, загладена и тонизирана. Осигурява незабавен блясък и дълготрайна хидратация.

Тази интензивна терапия комбинира предимствата на три ритуала: Lift C.V.S. или Soin Restructurant и Remodeling Face + Soin Bio Vecteur Marin. Фини листа, направени от екстракти от водорасли, изрязани по мярка, за да се подредят според структурата на лицето, се поставят върху кожата и се навлажняват с кислороден спрей L’Eauxygеnante. За да се ускори действието и да се оптимизира ефекта от морските олигоелементи и минерали, върху листата се нанася топла парафинова маска. Тонизиращият ефект е незабавен и дълготраен – видимо изглажда дълбоките бръчки, стяга контурите на лицето, тонизира и подмладява кожата, изтрива стреса на ежедневието.

 

LIFT CVS

Комплексна грижа за лицето, която ексфолира, повдига, реструктурира, стяга, хидратира и предпазва от външните агресивни фактори. Препоръчва се за нормални, себорейни, атонични или плътни кожи. По време на терапията механично се ексфорипа епидермиса,структурата на кожата се заглажда и усъвършенства, порите се стягат, ускорява се обновяването на клетките.

Действие – механичен ефект на дермаабразио, отстранява мъртвите клетки, които придават изморен вид на тена. Истински лифтинг на лицето само за 45 мин. Подмладяваща процедура, която прави кожата гладка и сияйна.

Резултати – изглажда и изравнява текстурата на кожата. Стяга порите. Засилва епидермалното реконструиране. Стяга тонизира и укрепва кожата.

 

SOIN MC 110

Изпълваща, ексфолираща и обновяваща терапия за всички състояния на кожата, идеална за себорейни и кератинизирани. Възстановява обема на лицето. Реструктурираща и подмладяваща терапия за тънка  нереактивна/, плътна, девитализирана или крехка кожа.

Действие – изпълва лицето и намалява финните линии и бръчки. Тонизира и хидратира епидермиса. Изчиства и ексфолира повърхността на кожата.

Резултати – възстановяване на обема на лицето,видимо намаляват неравностите по кожата, включително и финните линии. Лицето изглежда изпълнено, а овала е редефиниран. Кожата изглежда по-чиста и по-млада. Балансираща и тонизираща терапия за кожа със себорея, тенденция към акне, разширени пори. Тази терапия е подходяща за кожа за състояния на кожата със себорея и тенденция към акне, изморена или разширени пори. Регулира мастната секреция. Почиства и стяга порите и кожата. Изравнява тена и придава сияен тен. Успокоява и стяга порите. Изсветлява и изравнява тена. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията. Ускорява заздравяването на пъпките по кожата.

 

Терапия „Прекрасни очи“

Интензивна процедура, която води до намаляване на финните линии и предотвратява появата на по-дълбоки бръчки, като оставя очите свежи и възстановени.

 

Терапия „Втора кожа“

Seconde Peau е лифтинг и регенерираща маска от нанофибри, съставена от 80% хиалуронова киселина. Предназначена е за състояния на кожата, белязани от годините или след акне, естетични медицински процедури, лазер и други.

Резултатите са свързани с намаляване на дълбоките бръчки, повдигане и изглаждане чертите на лицето. Курсът от процедури с маската ускорява и подобрява процесите на зарастване, заличава белези от акне и пигментации. Възстановява и регенерира тъканите на кожата, увеличава сцеплението на кожата, нейната твърдост и плътност, ускорява клетъчното обновяване. Козметичната терапия възстановява и регенерира епидермиса, прави текстурата на кожата по-гладка и озарява тена. Медицинското ниво на концентрация на Хиалуронова киселина във Втора кожа е с 40 пъти по-голямо, отколкото в обичайните козметични продукти. Ниското молекулно тегло гарантира регенериращо действие, стимулира синтеза на колаген и намалява количеството на дълбоките бръчки.

 

Цени на терапиите

Лечебна терапия за себурегулиране и лечение на акне 45 мин. 80 лв.
Кислородна терапия VIP 0 2 50 мин. 90 лв.
Лифтинг терапия LIFT CVS 60 мин. 150 лв.
Реструктурираща терапия Soin Lissant 60 мин. 150 лв.
Терапия Втора кожа 60 мин. 390 лв.
Терапия за околоочния контур 30 мин. 50 лв.
Ексфолираща терапия с Фруктови киселини 60 мин. 150 лв.

Biologique Resherche - комплексна грижа за лицето

Беше ли полезно? Оценете ни!

Biologique Resherche Славина Дончева CEO в Дерма Експерт | +3590898220251 | info@derma-expert.eu | Уебсайт Славина Дончева е завършила Медицински Колеж, Козметология, Медицинска Козметика, Връзки с обществеността, Здравен Мениджмънт и има 9 годишен опит като управител на най-голямото градско спа в България до 2013 г. От 9 години е управляващ собственик на верига от салони за красота "Дерма […]
5 1 5 1
0 / 5
Славина Дончева управител на Дерма Експерт
Славина Дончева

Славина Дончева е завършила Медицински Колеж, Козметология, Медицинска Козметика, Връзки с обществеността, Здравен Мениджмънт и има 9 годишен опит като управител на най-голямото градско спа в България до 2013 г.

От 9 години е управляващ собственик на верига от салони за красота "Дерма Експерт" и преподавател в собствена школа за красота. Притежава изключителен опит в управлението на салони, спа центрове, маркетинг и реклама и организиране на различни обучителни събития.