Арганово масло – течното злато на Мароко

Аргановото масло има невероятни разкрасителни свойства. Има широко приложение и може да се използва за растеж на косата, за поддържане на млада кожа и подхранване на  ноктите.

АРГАНОВО МАСЛО ЗА РАСТЕЖ НА КОСАТА

Арганово масло - течното злато на МарокоЗа да имате красива коса, ви съветваме да ползвате арганово масло. Аргановото масло заздравява косъма, задържа влагата в косъма и подобрява еластичността му. Подхранва косата от корените до върха, като придава обем и в същото време предпазва от цъфтене и късане. Втривайте редовно арганово масло в корените, за да активирате по-бързия растеж на косата, за да събудите заспалите космени фоликули и стимулирате ускорен растеж и сгъстяване на косата.

Можете да ползвате аргановото масло като подхранваща маска за растеж на косата – направете си масаж на скалпа с маслото, увийте косата с найлонова торба и след 1-2 часа измийте косата с натурален шампоан.

Друго приложение на аргановото масло срещу цъфтене – отсипете 2-3 капки върху дланта си, загрейте маслото с дланите си и нанесете по краищата на косата. Не отмивайте. Особено подходящо при употреба на преса за коса.

АРГАНОВО МАСЛО ЗА МЛАДА КОЖА

Предпазва кожата от дехидратация и появата на бръчки. Успокоява сухата и раздразнена кожа и кожа с акне. Маслото не е много мазно и попива много бързо. Овлажнява косата, прави я мека, гладка и копринено нежна. Правете редовно масажи на лицето с арганово масло и кожата ви ще стане сияйна и свежа. Особено подходящо е след пилинг процедури, които са задължителни за поддържане на млада и еластична кожа. Аргановото масло има и нисък слънцезащитен фактор.

Приложение: Използвайте за домашни маски на лице, коса и тяло, за масажи и др. разкрасителни процедури.

Персонално изготвени масла с арганови бази можете да поръчате при нашите ароматерапевти с предварителна заявка и консултация : 0898220251,0887700480

Оценете ни

0 / 5

Your page rank: