Акустична терапия

При целулит и затлъстяване

акустична терапия

Акустични вълни ликвидират целулита и моделират тялото. Медико естетичен център „Дерма Експерт“ вече работи с ново поколение на апаратурата Shock wave therapy. Технологията е една от най-безопасните и най-ефективните в премахването на портокаловата кожа, от която страдат най-вече жените.

 

На второ място,шоковата вълнова терапия редуцира обиколката на тялото, бедрата, седалищните части, талията, корема, като регулира нарушенията при разпределяне на мазнините. Акустичните вълни, наричани още шокови, са звукови вълни, които са с много висок енергиен пик и предават импулс на тъканите, без да ги увреждат. Разбиват се локалните мастни клетки, както и свободните радикали. В процеса на терапията се увеличава пропускливостта на клетъчните мембрани и се активира метаболизмът на клетките, стимулира се микроциркулацията и лимфният дренаж. Това отключва производството на колаген, а резултатът е един:кожата се обновява и подмладява, става гладка и еластична.

 

Процедурите са безболезнени и релаксиращи, като още след втората терапия има видими резултати. Акустичните вълни предизвикват механичен масаж, а вибрациите разхлабват и разрушават фиброзните стени, които разделят мастните депа. Именно това предизвиква освобождаване на задържаните в тях мазнини, токсини и вода. Активизира се циркулацията на лимфата, подобрява се кръвообръщението , намаляват отоците. Терапията стимулира растежа на дермалната съединителна тъкан, което гарантира стягане на кожата.

 

Неравностите се заглаждат, образуват се нови колагенови влакна, подобрява се доставката на кислород до клетките. Освен доказания ефект в битката с целулита и оформянето на тялото, акустичната ударна терапия има и други предимства. На първо място, тя е неинвазивен метод, което означава, че веднага след процедурата можете да се заемете с обичайните си задължения. На второ място, не се наблюдават странични ефекти. Не е за подценяване и фактът, че няма никакъв риск от алергични прояви. Акустичните вълни са и отлично решение за хронични болки в плещите, гърба, петите, коленете, лактите.

 

Заявете своята безплатна консултация с експерт на Дерма Експерт: 0898220251, Славина Дончева

Акустичните вълни ликвидират целулита и моделират тялото